oooh vad glad jag blir! :)

Varje gång jag loggar in är det nya kommentarer, älskar er ♥ fortsätt så ! :)

Lovade nyss mej själv att nu fast skolan börjat igen att blogga mera om dagen, mera bilder osv. :) Då blire ju också mera kul för er läsare! :)
Dagen börjar närma sej sitt slut och jag skall gå och lägga mej med mobilen i handen. Har funderat på att åka ut till stan imorgon, men de får vi se mera med hur de blir! :)
Puss och gonatt på er ♥
U smile, I smile ♥

the day I can´t see your smile

The day I can´t hear your voice.


Har just kommit hem från tösen Victoria. Kollade på film och chillade. Skall tipsa er en film som ALLA borde se!
Tusen gånger starkare. Fixar trailern nedanför, för den rekomenderas verkligen!
Vad mera skall jag berätta?
-Jo! Tack för alla kommentarerna! Idag har ni faktist slagit mitt status rekord med 4personer mera! Taack hörni! Fortsätt på samma sätt och kommentera och tipsa vänner! Love u guys ♥




Fire Buring.

heyhey!
Har just kommit hem från skolan. Och som alltid är den fortfarande lika lam.
Nu sitter jag och hevär i mej mat. Lite nörda efter dehär inlägget, cn kanske ut och gå?
Ha de bra! ♥

söndags chill

chill chill chill.

Nu har man då motionerat färdigt för dagen :)
1km jogging och 1km gåendes i snö upp till knäna. När jag kom hem sökte jag genast upp några dans videor på you+ube och dansade. Bra jobbat cheyen!
Kom nyss från duschen och nu sitter jag här med hårinpackning.
Vet ni vad som suger? - att jag inte har webbcam i datorn. Då skulle ni få direkta bilder på vad jag gör. Äsch! :(
bild från weheartit.com

falling in love

De bara e så. ♥

Vila i frid, fisken ♥



Då har vi bara 2 fiskar kvar av samma art. Stackarn som dog idag blev tydligen anorektiker, bara skelett o ben.. Nååja, hoppas du får de bra i skitubrunnen... :)
HAr inte gjort så mycket idag, solen har lyst och det har varit plus grader så jag har varit med mina fyrbenta vänner kaninerna heela dagen. Också dom behöver motion! Nu blir det snart matdags för dom och sedan är det min tur att fara ut och få lite motion.
Så nu ska jag int sitta här mera utan få upp häcken från sängen och fara ut!
Kääärlek// Tooria ♥

bow chicka wow wow.

Den  hör jag på just nu, fin låt<3
Steg upp 10.59 idag och har typ inga planer ida, städa osv?
Imorgob skola, that sux. Men man kanske får sov tiderna i skick igen då.
Nej nu ska ja lyssna på musik och ruttna, ha de bra!♥

a wish right now

call me back please.

Okj, kalla mej la, ja orka int ändra om i rummet ida, men de ska väl ske här imrn eller nån annan dag.
Och nu ja vet att de bara finns 1 person som leser detta som fattar, men ja tenkt skriva iallafall dehär.
Ja tror känslorna börjar väckas i liv och gro fram igen efter att dom krossats sönder til grunden. Ja fick höra sanningen, jag tror och litar på dej. Har redan länge tänkt på dej, du e ju fan underbar. Ockej, jo ja faller lätt för människor, men denhä gångin e de någå helt annorlundaa, du liksom, sejjer så snälla saker till mej, du e mogen och du behandlar mej som silver typ :P
Ja vill verkligen inte förstöra den vänskap vi har nu, för den e fan en sån jävla underbar en. Du är en vän jag känt sen vi var små, du var och är alltid här på sommaren. Hihih, ja minns tiden nere på stugan då vi skulle simma, ja minns då ja skulle komma till din moster och se på hästarna var de alltid du som öppnade dörren, ja minns när du, jah och mando rodde ut med båten till en holme och vi glömde att knyta fast båten så den åkte ut på sjön och du amna simma efter. Vi har jävlit fina minnen tisammans, helt hur underbart som helst.
Just nu får vi bara se hur framtiden ser ut :)

hihihi nesta helg kommär du kanske till din mommo, tihihih ^^


weheartit.com


Whatya want?

more more, big big, hot hot what what?

Har påkänn att nästa veckoslut blir bästa nånsin ;) Skall nämligen träffa en efterlängtad vän som jag inte sett på över 1½ månad!
HAr också funderat på att ändra om i rummet, men jag vill ha ett vitt gammalt litet runt bord, då blir rumme perfetto ;) Nej nu ska ja börja kolla vart ja kan slänga teven och hörnbordet, sedan är det bara till börja flytta om :)) Ni får någon bild på före och efter :DD
Ha de bra!! :DD
weheartit.com

Heeeey, wooaah!

wo00p w00op.

Nu har jag bestämt, ja ska in ti stan under veckan och köpa hårfärg utan att mamma vet och färga.
Hursomhelst, vaknade lite över 11 redan i dag morse, for och sova kvart över 3 inatt, eehhe. Somnade också med kläderna på i obeddad säng, dvs. utan någå lakan eller ngt. Liite man e lat och int orkar bädda sängen ren :'D.
Ida får jag bara be o hoppas på att en kaveri från stan slipper hit till sin mommo, de e ju tråkit när inga av mina kaverin bor närmare än 2km ifrån.. :P
Nu mamma tycker jag att du tar och skriver ett underbart inlägg om din såå underbara dotter, du minns, igår skrev ju den bästa dottern om sin mamma (a)

ÄLSKAR MIN MOR.

OOH VAD JAG ÄLSKAR MIN MOR, HON ÄR FAN DEN UNDERBARASTE SOM FINNS.
MEN DUM I HUVVE ÄR HON OCKSÅ, OCH ELAK.
VET NI VAD? MIN MAMMA ÄLSKAR MEJ ÖVER ALLT I V'RLDE, JAG ÄR HENNES NUMBER ONE, JA VINNER ALLA KILLAR, ALLT, FÖR JA E BEST FÖR HENNE.
MIN MAMMA ÄR DEN MEST KNÄPPASTE, GALNASTE, DUMMASTE, SÖTASTE, SNYGGASTE, HETASTE, APIGASTE, ÄCKLIGASTE SCHIMPANS MAN KAN HITTA. FAN JAG ÄLSKAR DEJ, VICTORIA, EN 14 ÅRIG TJEJ SOM BOR I SAMMA BY SOM JAG.
Punkt :)
Där hade du ett inlägg vännen min, Victoria ;)

BATMAN!

SUUPERMANNN!!!

Kvällen är full med program idag. Nu mot kvällsidan skall jag kanske och träffa kusinvitamin och en viss liten Johanna på byn sedan rör jag mej över till Jim där det är nån slags filmkväll med bara 3 personer. heheh, ja ska fixa dit fler, inte är de ju nån fest med bara 3!
Nej nu fixa mej och sedan upp mot byn och träffa skogstrollen ♥

somebody call 911

Shwaty fire burning on the dancefloor! wooaah!

Nu ska ni få dom ynkla få bilder jag knäppte på båten, var verkligen inte mycket jag hade kameran framme under resan!
eeh lillebror o jag hade lite.. ehh.. tråkit!
dom var verkligen underbart bra! Klättrade hoppade och klängde i varandra 4-5 meter ovanför marken.
Där hade ni några bilder (:

hejhej

flåtflåtflåtflåtflåtflåt♥

Ja ber hemskt mycket om förlåtelse för att min uppdatering varit låg, ja vet.. inga inlägg igår eller så.. Men jag har varit på resa med familjen och ville ta ut all den tid jag fick med familjen ♥
Jag blev även förälskad i två killar på båten. Och jag lovar, verkligen lovar allt jag har, de finns INGA, INGA hetare killar än dom två jag såg på båten! Fyfan sejjer jag, och aldrig mer kommer jag att få se dom heller. Ja ville gå fram och tala med dom och höra vad dom hette osv, men hade inte mod. Försökte flera gånger typ hela båtresan att få rätt tillfälle att tala med dom men nej.. :( Fan vad arg jag är på mej själv att jag bara inte gick fram och sa hej. FAAN SEJJER JAG.
Nej nu sluta deppa över dom och tänka på att det var inte sista gången jag far på båt och skall söka killar... ;) Men dom här som jag såg nu... fan finns verkligen inga hetare än dom.. faaan.
Men nu är jag bara trött och vill sova, knäppte inte så många bilder men ni skall få dom jag knäppte, ha de bra tills nästa inlägg!

imårån..

Imårån skall ja shoppa som aldrig förr!



You raise me up.

Vill informera att jag är världens gladaste flikka på jorden nuuu, gissa på vike sätt? ;)♥








- JApp ni gissa rätt, FASTLAGSBULLE.

Min stora o största idol är nog fastlagsbullen. Gissa hur fuckin glad ja blev när jag fick en ½ fastlagsbulle, EN HALV!!
Asså... haha ni sku ha sett mamma å ja, vi stred om den dä lilla halva bullen, ja sprang undan och hon efter, jag upp iu högsängen och hon river ner mej tillbaka, rikit som syskon! CN tog hon den och en stund senare kommer hon in å ger den åt mej ;) Världens bästa mamma jag har ♥

Käärlek// Tooria

Ja vill va hon han ringer till då alt e skit.

Dehär borde förklara allt;
Ja har sjuka ideèr!
Asså, ja orkar inte gå i duschen nu så jag sitter med flätor och i topparna är det hårinpackning. Yeye. Liite ja e smarter!

boys boys...

Oioi, har inte haft tid alls att vara på datan ida.
Hittils har jag hunnit med att vara ute med kaninerna flera timmar, varit hos farmor, hjälpt till att städa köket (lite) och nu skall jag börja med mitt rum. Har bestämt att nu ska ja plocka bort kläder jag inte använder och kasta ut lite gammalt, för jag bestämde nyss att imårån eller tja egentligen på torsdan blir det, så då ska det nytt in i garderoben!
Nej nu lite bilder på mina favorit pojkar ♥











Bärtil, Lenonard, Sputte, Sune, Sune o Sputte ♥
Ni har allihopa gjort livet värt att leva, tack älsklingar ♥

Nati Nati ♥


shiet- GOOD!

OjjojjOjj!
Höörni, statusen har växt ännu lite mera och nu har jag mitt rekord här! TAck allihopa, älskar er verkligen ♥
Fortsätt så och börja kommentera så lägger allt sej på sin plats! Thank u guys!
Nu har jag lite problem och vände mej direkt hit mot bloggen.
Asså, ja vet inte längre vad jag vill. Måste imorgon sätta mej framför spegel och riktigt titta noga efter, vill jag bli blond eller brunett ? Vad vil jag?! För båda e snyggt, å ähh inget! Men problem har jag. Jag vill verkligen bli brunett, men cn vill jag ju också vara blond. Vafan skall jag göra? Nu Tipsar ni mej, BLOND vs BRUNETT. Vilket blir de?

rock and roll

just nu är jag i behov av något gott. Typ.. fastlagsbulle ;)
Nepp, nu kolla lite film med familjen och kanske äta smörgåsar till.

Frisyr.

Idag sysselsatte jag mej med att sitta och fixera håret lite, slutade med att jag såg ut som en hollywood stjärna. * harkelharklehosthostnysopys *

Nej men asså, jag blev faktist ganska nöjd med lockarna framme, men cn blev dom bara värre och värre, men jo, ni kan få några bilder. På bilderna sir de helt jätte hemskt ut, jo visst gjorde de också i verkligheten, men aah, nöj er med domhä dåliga bilderna som ljuger! xD ;)
Där fick ni några dåloga bilder men bilder som bilder :)
Och orsaken varför jag täckt över ansiktet är för att jag egentligen inte får lägga ut bilder på mej själv. Men aah.. sånt e livet!

Ooou Gaad!

Fyfan vad mina uppdateringar blivit dåliga!
JAvet, ja ha int bloggat ida, typ bara en gån (!!?!?)= int likt mej!
Nej men ja ska nog slänga in flera inlägg med bilder ännu ikväll, ja lovar! <3
PS. Ja ha hittat min kamera nu!! :DD

bigabiga boo? Yiihuu!

kkkallt yyttteee.

Hej hoppa allihopa som lever i denna kyla!
Kan fortfarande inte förstå att det är en ny istid här -typ. Man för fryser sej  ju om man är ute. usch.
Idag har jag inga planer, typ reda upp kläskåpe färdig. Nånting jag skulle vilja göra idag är att färga håret. Just ida sku de va perfekt, men när ja inte har nån färg hemma å int får.. -.-'
Men vet ni vad jag längtar grymt efter? Jo, på tisdan skall jag på kryssning, och fifan jag väntar! Hääähää ja ska no hitta kaverin ti va me däär ;))
Nej nu ska ja nörda lite cn väntar garderoben på mej.
Ännu får ni ingen bild, fö min kamera har hoppat iväg nåt ställe...?

23.51 19 februari 2011

dagen har nu då närmat sitt slut och jag skall vara uppe hela natten har jag bestämt, men de e ju cn en annan sak om jag orkar vara uppe hela natten :P
Ligger i sängen och chattar, fryser om fötterna osv osv. SÅ nu skal jag gå efter yllesockor, solong!



I wish you something good.

And i wish me!
Tjoo! Nu hr jag så tråkit att jag bestämde mej att städa klädskåpe och reda upp det lite + rummet!
Och nu skall jag ge er ett supedupär bra tips om hårinpackningar.
Jag använder Trèsemme hårinpackning, och den gör håret ortoligt mjuk och känns livfullt. Älskar verkligen den inpackningen.
Och såhär gör jag:
Jag tvättar håret två gånger med schampo, toekar håret med handduk, eller jag torkar håret så att de nog ännu är vått men inte så att det endå droppar. Sedan sätter jag i inpackningen och låter den vara där allt mellan 30min - 1h. Jag har håret i turban och sedan plastpåsar ännu på handuken. Detta skall ge värme och ger ennu ett lite bättre resultat av inpackningen, tycker jag (:
Sedan sköljer jag ur med balsam, och låter håret torka av sej själv :)

Nej nu väntar klädskåpe på städning!

falling down

down down down.
HejhopP!
Skall genast börja med att bekänna två synder.
1. Jag har tappat bort min kamera som jag hade varit ut och fotat med idag.
2. Har inte skrivit någå inlägg mellan 15.00 - nu. Orsaken är att jag var på 18 års kalas.
Sådär fick ni genast mina två stoora problemos, hoppas ni förlåter mej.
Iallafall, kakan var suppäää good, och alla kex med ;) Gissa vad, hon som fyllde, hennes systerson är den sötaste ungen i världen, och de menar jag! Har aldrig, ALDRIG nånsin träffat en gulligare 2åring. Fyfan, ja ville bara kidnappa honom i min ficka och springa hem i -17 grader.. :P
Nej men seriöst, ni skulle dött om ni såg honom, fyfan han var söt!
Så jag såg efter honom där en stund på kalaset sedan var jag med småungarna ( 10-11 åringar + 2 åringen och en 3 åring)
Har inget mera att berätta, ha de bra allihopa, ikväll blir det väl att kolla melodifestivalen! :))
ni får nöja er med en gammal bild, jag hittar ju inte kameran! :oo
Måste nog städa å kolla om ja hittar den!

harmar, ännu mera harmar!

För när jag ser dig vill jag va med dej de bara e såå.

Solen skiner för fullt ute, håret är ännu vått och jag här vill ut!
meeeenn... ↓
...såhär ser rummet ut nu...
Och....↓
... såhär ser det ut ute. Solen vriden på full belysning.
Ajnej, de harmar int alls att håret är vått och jag måste sitta inne å reda upp rummet medan det ser ut sådär ute.. "/
ÄSCH.

fint väder

Idag blir det fint väder ute. KAnske det blir en liten utedag för mej då?
Skall sysselsätta mina händer och ben med att vara ute o gå, vara med kaninerna, söka kvistar osvosv.
Men före det skall jag gå och ge en skönhets behandling för mitt hår - inpackning.
Nej nu blir det duschen!


Helluuu

Ingen är jag ledsen för den dåliga uppdateringen, men jag var faktist inte hemma igår..

Just nu skrapar jag om vår fina hund Mimmi ♥
Vi fick ju också ut våra betyg igår, och jag är faktist jättenöjd med mitt!
Har inte så mycket att berätta, bara att jag vaknade för 9 idaag, japp före 9!!
weheartit.com

bing bing, dramaqueen!

Det finns så mycket man vill, men det finns så mycket mer som man inte får.

OOOH!! Sportlooov är här nuu! Det är även slap- an -assday todaay. Undra hur många klappar minr röv fick känna på idag? hmm.. många!
Just nu sitter jag och ser på " Made ", det handlar om ett cherleader lag i nån skolla som vill blo bra osvosv. Ganska rolit att se på när dom gråter.. ;)
Nej nu har jag huvudvärk så ja skall försöka krypa in under en filt och fortsätta kolla made.

Allt blir bättre, bara att inse.

Vad skulle du göra om du hittade din vän, allra bästa vän död?
- Jag har faktist ingen aning. Skulle börja asgråta mycket och ja fan få panik och bli galen!
Vad fick dej att börja blogga?
- Dels ville jagh ha nånting att skriva om och att göra under dagens lopp, så varför inte blogga då? Visserligen är det tråkit att bara läsa om en tråkig vardag som upprepas dag efter dag, men aah, ja har åtminstone tidsfördriv (:
Vad anser du om förhållanden?
- Om paret/ paren är lyckliga är det ju bra. Så länge man är nöjd och glad och allt är bra i förhållandet är det de mest underbara som finns, går nått fel eller någon klantar till det är det inget man vill uppleva. Det är en fruktansvärd känsla, man blir ledsen, de svider, man kan gråta i veckor. MAn missar ju allt man har, förrr faaaan!
Vad är din högsta önskan?
- Hitta den rätta, bli högt utbildad, köpa en ford mustang, få sommar nuu, möta JB, kanske flytta till LA, eller åtminstone resa dit, ha min katt Sniurf♥ levade livet genom, fred på jorden, alla barn som är hemlösa och fattiga, utan utbildning osv, får en bra utbildning, får ett jobb och alla deras problem löses upp. Och mycket, mycket mera.
Finns det nånting du vill ändra på i ditt liv just nu?
- Ja, visst finns det saker, skulle gärna vilja ha en pojkvän som man kan dra hem till och tala med eller skicka till när man är ledsen eller annars bara umgås med. Saknar faktist kanske lite den tiden.. :)
ööh, klippte bort över hälften av alla frågor, orkade inte svara på alla xD

Btw, vet ni vad jag fick veta igår? :D
Jag skall ju prya på frissan här i byn, och mamma beställde frissa tid då den veckan så jag skall få skölja hennes hår osvosv :D Hoppas jag får färga de // evil face.. ehhehe! ;)
Nu blir det putsa navel sedan ansikte och så läggdags, är jättetrött!



I know it`s a better time behind the pain

Det bara e så.

Har haft lite kul med katten min (:
haha, hennes ögon blev cp av mössan :P
BRR! fotade bilden för typ 3-4 dar sedan. hyi va kallt.ψ
Nu lite om mina sommarplaner.

Nu skall ni få en liten " lista " på vad mina planer för sommaren är.

  • Sporta, friidrotta, spela fotboll hemma, basket osv.
  • Sola
  • Vara med vänner, sena kvällar ute på byn
  • Få flera fritids intressen
  • börja umgås med nya vänner
  • Resa
  • shoppa
  • åka bort och vara där typ länge
  • Börja spela och lära mej gitarr/elgitarr/trummor/ sjunga.
Där hade ni lite, inte allt men kommer int på så myki, allt finns i huvudet, men jag får inte ut de. tyvärr.

Varning.

Nu tänker jag ta en stol, sätta mej på den och gråta.
Är på sånt humör nu att ja vill lipa åt allt. Jag har ju fan int lipa på eviheter!!!


weheartit.com

okej nej, ja skall int gråta, men faan ja e på dålit humör och vete faan inte!
Nu mat!

Jag tappade en ängel

Torsdagen den 17 februari 2011 kl. 15.57.
Har inget att berätta, tänkte somna näst sista timmen. Trött som fan.
Vattnet i duschen på övrevåningen frusit, suck. hamnar gå ner under jorden och duscha (yy.
Kallt som faaaan!
När jag slutat skolan märkte jag att jag inte hade pengar till bussen så jag slapp inte hem med den så jah gick till skolan igen och satt där en stund sedan traskade jag upp till butiken och väntade där i evigheter på min mofa. Hahah.. medan jag väntade tänkte en moped köra in i en bil >.< eller den gjorde det, men han hann bromsa så bilden fick inge fel :P
Jag fick också veta en väldigt rolig sak idag, och faan jag ville slå handen genom väggen för de. Önskade väggen var nån annan.
Nej nuu! :P
Ha de bra till nästa iinlägg :PP
Gimme!♥

Vågar du?

Vågar du stå på dej för att vara dej själv?
Vad får dej att missa det du inte ser?
Var får dej att inte höra det alla andra hör?
Vad får dej att gömma dej när jag kommer?
.
- Du vill inte se mej, du skäms för mycket över vad du lämnat.
- Du vill inte höra min röst, den röst som alltid fick dej glad och på bra humör.
- Förut skyddade du mej, nu är det kanske du som måste bli skyddad?
Jag var allt du hade, nu, har du inget.


Ett tips till alla killar.
BEHANDLA TJEJERNA SOM GULD, DET LÖNAR SEJ.


weheartit.com




Stjärnan i de blå

weheartit.com
.
.
.
.
.
Ser du stjärnan i de blå
Ja den lyser för oss två
Du får mej att förstå
Ditt namn får hjärtat mitt att slå
Vi delade på minnen som du glömt men jag kommer ihåg.
Det var du och jag
Och nu vet jag vad dom menar med att du är underbar
Du var helt speciellt kan du komma tibax
Ja tro det eller ej men jag saknar våra dar
Jag hoppas än idag att det finns en liten chans
För det var med dej som mitt hjärta brann
Kommer ihåg dina ögon hur som lyste upp mitt liv
För mej var det bara du och jag för all framtid
Det fanns ingeting annat, det var kärlek
Kan inte sluta tänka du var finast i världen
Kan du snälla förstå hur tror du det känns
Att se ens liv nerskrivet i textdokument
Men jag hoppas du vet att jag saknar dej än
Så baby, kan du komma hem igen.
Ser du stjärnan i de blå
Ja den lyser för oss två
Du får mej att förstå
Ditt namn får hjärtat mitt att slå
Ser du stjärnan i de blå
Ja den lyser för oss två
Du får mej att förstå
Ditt namn får hjärtat mitt att slå
Varje gång jag tänker på dej
Så dyker frågan upp, fan, saknar du mej?
Alla våra stunder allt som vi hade
Shit, jag svär, jag var i drömlandet
Självklar dyker du upp i mitt huvud
Jag tappade min ängel
Vart har du flygit?
Så många gånger som jag sagt till dej
Bara titta mot stjärnorna så minns du väl mej
Undrar hur du har det yes hur du mår
Ditt namn kommer alltid att få mitt hjärta att slå på hårt
Ångrar att jag lät dej gå
Förevigt du och jag
Du vet att jag kände så
Att jag älskade dej det var nåt jag förstod
Du fick min kropp att smälta varje gång du log
ey
Önskar att de vore vi
Så snälla förstå
Ser du stjärnan i de blå
Ja den lyser för oss två
Du får mej att förstå
Ditt namn får hjärtat mitt att slå
Ser du stjärnan i de blå
Ja den lyser för oss två
Du får mej att förstå
Diutt namn får hjärtat mitt att slå.♥

I close my eyes....

.. and I can se a better day..

Onsdag var det då ida igen. Snart V-slut och sedan sportlov.
De enda som suger är att vi inte far och skida/snoukka på fredan utan vi har vanlig skoldag istellet -.-'
Just nu skall jag bädda sängen, sätta bykkläder i byken och reda upp loite i rummet.
Ha det bra! :)
weheartit.com

Need some helå, please! ^^

Hej, om det är någon av er som vet var man kan få tag i filmen " Älska mig " så kommentera och berätta. Filmen handlar om en 15 åring vid namn Alice som är mobbad av sina vänner osvosv. Verkar bra, så om ni hattar den nåt ställe, berätta! Tack :))


bilden tagen från google.

Ägnat åt min tös Victooria.

Har inget viktigt att babbla om, sku ba måddas skriva någå påsto min underbara gristryne.

" När Tooria säger att hon tycker om dej mera än sommaren, då vet du att det är äkta kärlek! "
Sällan man hör mej sejja de.
Ha ni nånsin funderat på vad ni egentligen äter?
Tänk er nu när ni tillexempel äter.. fastlagsbulle. Vad den allt innehåller, grädde, mandelmassa, smör, socker, mjöl osv osv. Men tnk egentligen vad som allt är gjord för att just dendär ena lilla bullen skall bli god. Tror ni det skulle bli lika gott om ni skulle sätta alla ingredienser som dom är direkt i munnen, utan att dom är ihopblandade.
Smöret som inte smält, sockret som inte är malt, mjölet som inte är malt, grädden som inte är vispad eller gjord till grädde, direkt från kossan, mandelmassan som inte är gjord till mandelmassa, tänk er att ha det i munnen, inte ihopblandad eller gjord till en dug. FYFAN!
NU SKA JA GÅ OCH ÄTA FASTLAGSBULLE! ♥




den är vad jag behöver nu.









Gamla bilder.. i knöööw!

Even you`re not here with me

You still hear me sometime! ♥

Nu har jag pluggat engelska och matte hela dagn [noot] så nu skall jag gå och äta nånting sedan blirre läggdags, natti natti ♥
I miss the time sometimes, when it was just you and me ♥

Only girl

45 saker en tjej vill att killen ska göra.

ALLA KILLAR, LÄS

1. Håll om henne runt midjan
2. Försök verkligen att prata med henne
3. Dela hemligheter med henne, men håll dem för dig själv
4. Erbjud henne din jacka om det är kyligt
5. Kyss henne långsamt
Kommer du ihåg det?
6. Krama henne mjukt
7. Håll om henne nära ditt bröst
8. Skratta med henne
9. Bjud ut henne någonstans
10. Umgås med hennes och dina vänner tillsammans
Fortsätt läsa..
11. Ler hon vill hon att du ska le tillsammans med henne
12. Ta bilder med henne, en bild säger mer än tusen ord..
13. Låt henne sitta i ditt knä
14. När hon säger att hon älskar dig mer, förneka det. Hon vill höra att du älskar henne mest
15. När hennes vänner säger att de älskar henne mer. Förneka det, håll om henne hårt framför hennes vänner, det får henne att känna sig älskad
Tänker du på någon speciell?
16. Lek med dina fingrar i hennes hår
17. Kyss henne då hon minst anar det
18. Krama henne bakifrån och håll om henne runt midjan
19. Berätta för henne hur vacker hon är
20. Berätta hur du känner för henne, hon vill höra det hur många gånger du än sagt det förr
En sista sak du behöver göra för att visa henne att du verkligen menar det!
21. Öppna dörren, följ henne fram till dörren/bilen. Hon känner sig trygg och du anses vara en gentleman dessutom
22. Berätta att hon är ditt allt – BARA om du verkligen menar det
23. Om du märker att något är fel, fråga. Förnekar hon det så höll bara om henne utan att säga ett ord. Hon förstår då att du alltid finns där, oavsett vad
24. Få henne att känna sig älskad
25. Kysser du henne framför andra tjejer, då inser hon att hon är den enda som betyder något i din närvaro
Tjejerna kanske förnekar det, men de älskar när du verkligen kittlar dem!
26. Det värsta som finns är om du ljuger för henne. Berätta sanningen, även fast den kan svida ibland
27. Behöver jag ens nämna att du INTE ska vara otrogen?
28. Ta henne till en plats hon verkligen gillar
29. Smsa eller ring henne på kvällen och berätta hur mycket du saknar henne
30. Se till att alltid finnas där för henne. Även om hon inte behöver det just då, så mår hon bättre av att veta att du finns för henne alla tider på dygnet
Läser du fortfarande? Det hoppas jag, för detta är viktigt
31. Håll henne tätt intill dig när det är kallt, då kan hon även hålla om dig
32. När du är ensam, håll henne nära och kyss henne
33. Kyss henne lätt på kinden eller i pannan (det kommer ge henne en vinkel av att du vill känna hennes läppar mot dina)
34. Även i filmer, lägg din arm om hennes axel och hon lägger automatiskt sitt huvud mot din axel. Luta upp hennes huvud och kyss henne
35. Lämna henne ALDRIG på skämt eller var arg på henne. Om hon är upprörd, trösta henne
Kom ihåg alla dessa saker när du är med din nästa tjej!
36. När andra människor dissar henne, stå upp för henne
37. Titta henne djupt i ögonen och säg att du älskar henne
38. Lägg er och kolla på stjärnorna och låt henne vila sitt huvud på ditt bröst och låt henne lyssna på dina hjärtslag. Berätta för henne hur mycket hon betyder
39. Se till att det är du som tar första steget och tar henne i handen när ni är i stan. Hon vet då att du inte skäms för att visa att hon är din!
40. Försök hålla om henne så länge som möjligt när du kramar henne
Se till att hon VET att hon är älskad!
41. Ring eller smsa och berätta hon mycket hon betyder. Det kan vara när som helst på dygnet!
42. Trösta henne när hon gråter. Torka bort hennes tårar och håll henne tätt intill dig
43. Ta med henne på långa promenader på kvällarna
44. Påminn henne alltid hur mycket du älskar henne. Hon tröttnar aldrig på dina ord
45. Hon vill att du läst igenom hela denna listan och tagit åt dig det mesta. Tro mig!






" Är känslor bara känslor, eller är det så mycket mer? "




Vad tycker du om kärlek?


När allting går rätt i ett förhållande, och man är lycklig tilsammans med den man är med, då är det just de underbaraste som finns. Det finns inget bättre, inte ens sommaren är bättre! ( nästan ). Men om nånting går fel, om det plötsligt händer nånting mellan personerna, då är kärlek verkligen en hemsk sak. En smärtsam, obeskrivlig svid känsla! Verkligen inget man vill uppleva igen.

Visst är kärlek det alla människoir vill ha, i olika former, men ibland.. hittar man inte bara den man verkligen söker. Och hur man kan vara sekär att den man är med är den rätta, ja, det vet man aldrig.



Fyfan vilket värdelöst inlägg :'d

Nåja här fick ni lite åsikter och ett test.. :P


Fucking perfect

-21 grader

Ja glömde berätta i förra inlägget att det var -21 (!!) i dag morse. Ja var även övertygad om att jag skulle flyta som en isklump i simhallen. Fyfan, men sedan gick graderna ner till typ.. -15? Behövde inte gå ut på en enda gång på uterasten, yeeey!


Btw, om någon bara vill veta så e mitt huvud tankefyllt. Blandat med hat och kärlek (?)..?

Skit i de, nu på dejt igen! ♥

Happy valentine ♥

Glad alla ♥ dag !

Idag är det då måndag och även alla hjärtansdag. Dagen börjar med ca. 1 h 35min simningmen klassen, veeery fuuunnn. Efter det kommer vi till skolan och får ut historia proven, helt OK faktist, nöjd (:
Maten kom efter prove sedan hade vi finska timme. Vi fick spela eftersom över halva klassen var sjuka eller borta så vi spelade alisa. Snacka och bra! Rasten efter finska timmen var jag utklädd tgill ett hjärta och gav ut gratis kramar, liite avunsjuk är du väl att du int var där och fick en? ;)
Och skoldagen slutade med 2h matematik, vi har prov imrn i det!
Men nu ska ja nörda lite och sedan på dejt.

Baby your the best i ever had.

Ne-Yo - One In A Million
HAr just kommit hem från underbara kusin och nu sitter jag med inpackning i eftersom jag inte hann igår.

Jag och min klass skalll till simhallen imorgon, så mamma skulle först se på piercingen om den läkt så ja kan fara med men hon upptäckte istället att den rört på sig.
Min kropp har tydligen nåt emot piercingar, för hålen i örona flyttar också på sig av sej själv. Men i Naveln sir man de väl knappt, man kommer typ bara att se att där är ett ärr efter " förra " hålet.. :P
Nej nu nörda en stund, sedan skölja ur och sen nörda igen, sen blir de läggdags.
Sov gott alla söta ♥

We be burning

olaola.

Nu har jag bestämt mej, eller nästan. Jag vill bli brunett, men får int, fast ja vill också bli blond och de får ja. Så ja ha fundera på att sätta en fräsch blond färg i pannluggen ovh sedan bombadera håret med blonda slingor. Blond är ju endå min färg (a)
Vad jag gjort hittils ida:

nörda fb
varit ute typ 1½ h och sola
tillika va ja ute me kaninerna och klippt deras klor och motionera lite dom
äta mat, fastlagsbulle
nu ha ja fundera på att klä på mig och sedan fara ut och motionera själv.

Jag hitta även en gammal låt som ja hörde på då ja va mindre.



fan ja har ont i huvve--

Ja for och sova inatt kring 1 tiden. Och faaan vilken huvudvärk man får ida när man vaknar. Bara föatt jage sovit på 42h.
Nej nu morgonmål och sen får man se vad det blir av denna fina dag. Solen skiner för fullt bara.
Ha en bra dag♥

ytterkänslor + gonatt

Nu ska ja skriva av mej lite innan jag går ock lägger mej. Detta angår vad jag känner innobords hur mina drömkillar är.

Insidan: Snäll, känslosam och ödemjuk. Killen skall bry sej och förstå sej på flickans känslor och hennes humör. Killen skall alltid finnas där och trösta tjejen då hon är ledsen, även sammma för tjejen.
Det jag tycker också är mogenheten, den ser man typ direkt på. Ahh, alltså ni vet som typ i filmer. Då killen kommer fram och berättar sina känslor för tjejen, fyfan så gullit. Sånt är moget och de e sånt jag gillar och ser hos en kille.

Utsidan: Byxorna snyggt med häng. Ni vet vad ja menar ... ;) Och sedan deras gångstil ändrar då dom också har dedä snygga hänge, sedan en t- tröjja och en munkjacka. Hoh! Hett! Och sen skall dom ha huvan sådä snyggt upp över huvve och så skall dom ha en keps. Fyfan de e hett!! Och sedan muskler och magen... det är ju coskå snyggt, men ansikte skall ju också si bra ut, ofc ;D

Nu skall jag säga gonatt åt er alllihopa, så datron får lägga sej. GONATT ♥



Filmrecept enligt mej.

Nu skall jag berätta lite " bra " filmer JAG tyckär om (:

Skräckis:

Dead silence
The Ring
Shutter
One missed call
Piranha ( mwuahahahah  xD )
Drag me To hell.


Andra coola filmer :

Ms. Valentine - the blond ... minns it va dn hett xD
American Pie ( allihopa )
Fjorton suger
Älska Mig
Hipp Hipp Hora ( bara föatt dom e så jävla.. eheh.. heta xd )
Taken


Kommer int på flere nu men domhä va dom första som dök upp :P Lol.
Nästa gång får ni kanske på musik eller låtar ;)


Just nu har jag ätiot fastlagsbulle, och fifan de är gött ! ♥


en snygg kvalitets bild ;)



Baby i like it!

The way you move on tha floor.

Haba!
Kom nyss in från en jogginrunda, ca 2km. Gjorde lite fyssa efteråt.
Just nu ska ja chilla lite, sedan blire kaffe och fastlagsbulle med familjen och en annan familj.
Senare hårinpackning och ennu mera chill :))))))
Ha de bra så länge (:
(C) jag.

märtke just att...

Ooops!

Märkte just att ni hade tydligen fått panik då jag inte uppladdade lika många inlägg som ja brukar, men ni fick ju orsaken, ja lovar, ja skall verkligen ta tag i detta och gottjöra er med lite nyfotade bilder till varje inlägg ;) .. men just nu har jag inga nya xD
Och nu har jag även bytt lakan och allt i sängen, damsugat varenda hörn i rummet och rett upp sådär smått ni vet ;)

heyey aloha HEJ! :D

Herreguu man e på hyvää yees humöör! :D

Asså, natten spenderades hos Pattys, vi såg på skräkkisar och MÅNGA andra filmer. Popcorn och chips + cola och spraitjen for som faan. Jag åt då bara popcorn och cupcakes och drack vatten och mjölk medan dom andra hälld i sej jaffa, cola och sprajt :D Herrejestas vad kul vi hade! Och NEJ, vi hade INGEN alkohol där, ingen av oss drikker. Så oroa er inte!
Alla andra sov typ vid nåt skede, men nähhe, inte jag! :D JAg hade full rulla och var glad och har inte sovit sen... Vaknade på fredagen typ 07.00, så sen dess har jag inte sovit, och här tänker inte sovas heller förrän ikväll.
När ja kom hem tvätta jag ansikte, busade med lillebror, tvättade tänder + navel, klädde på mej och traska ut till mina sötingar. Nu sitter jag här inne med datorn och det är fint väder ute, så jag tror att ja skall städa rummet ida, byta lakan, dynvar osv. Skall även vädra fönstret lite och putsa dam. HURTIG dam här e!

Tyvärr hade jag min kamera i bottne av väskan hela natten och kvällen så ja klickade inte ens 1 kort.. Sorry, men ja kan fråga av dom andra om ja kan fåå lååna ( ^^ ) nån av deras bilder senare! :D


We♥it. com

yes, you did.

Thats All I Have To Say.

Jajjjja, fredagskvällen/natten skall trillbringas med flikkorna ♥
Idag var ja ju också till skolan.. hmm.. en dag sjuk xD
Nej men anledningen mest är att jag SKA ti Pattys övernattning, ett MÅSTE. Och jag orkar inte missa så mycket i skolan och i princip så va ja ju frisk igår, lite trött men mot kvällen var jag helt typ normal. Idag har jag inget fel, men att jåå :P
Hahah... Liiite fail ida.. :P Jag och en vän vid namn Mandoh (amanda) traskade iväg upp till butiken under skoltid, läraren hade bett oss göra det, när ja kommer vid butiken kommer men pappa (!!) och stannar och funderar vad vi gör där.. Vi " ömm.. alltså... ööhh... umm.. eeh.. asså vi sku..." " jaja, men ja köpt en ask Geisha ( godis ) åt Patty tills ikväll" så stänger han dörren och kör iväg. Ida när ja kommer helt blir ja korsföhörd va ja gjor i butiken under skoltid, men han fatta no cn att vi blev iväg skickade av läraren (:
.
Nej nu nörda lite Bookin och sen börja traska iväg mot Patty! ♥
.
.
Dehär ska ja då ha på ti Pattys (:
Rosa topp - Minns int xD Typ Sp?
Svart linne - JC
Jeans - Pieces
Midjebälte - typ Sp?

typ.. död?

Ja dör om ja int får fara ti skolan imorgon.. okej?



up on your legs

idfoiduoifodihvudhviudhhdsohcvhhsiduhcfhs

Fan va ja e trött på å höra samma ridiramsa dag efter dag. Ja får pårikit nervis.

And i swear this is true

När man är hemma och sjuk är datorn ens bästa vän!

Nu har jag inte ätit på 26h. Har bara inte lust. konstigt nog skriker inte magen efter mat hellär :ss
Har inte gjort så mycket, suttit och nörda bookin och så ha ja gjort nästan 3kapitel (!!) i matematikboken. Liite man e bra. Och ännu mera får ja väl bara Connbärt skikkar va vi fått som läxor och bara min bror kommit hem med böckerna.
Just nu kommer de Bruno mars - Grenade i Tv :))
Nu ska ni få lite kläder från Gina Tricot jag vill haa (:



























Ooooh va ja vill ha dom!!

home.

trött, ensam ( fast nu kom pap) och tråkit,,,

Här sitter man ensam hemma, men pappa kom nu. Vaknade för 30min sedan. Fint väder är det ute, men kallt och ja får int gå ut, najjs!
Har ännu inte ätit cn igår kl. 11.30. Om en timme blir de 24 h sedan jag åt då alltså. Men man kan ju int äta om de bara kommer upp igen, så ja tänker int ens försöka äta.
Någå annat som kanske är väldigt "rolit" är att sist jag hade spysjukan blev ja helt prickig, precis samma är de nu. Ja e helt pricki i ansikte. Försökte fota de men de ble så dålit. Men ni kan få si två jättedåliga bilder. På bilderna visas typ inget, så i verkliheten sir de 100 gånger värre ut.
ne nu har inte ja mera skit att babla om, måste börja skriva om viktigare saker (!!)
de syns inte alls nånting, men i verkliheten är dom jättemånga och ganska så synliga
bläääh.
denhär bilden blev ganska tuff egentligen. Om ja skulle ha systemkamera skulle den ha blivit supe fin!
Ja gjorde så att jag använde folie och de vinkla solens  strålar på någå sätt så dn ble ganska tuff egentligen :P

...

hatar verkligen att vara sjuk!
1. man mår skit.
2. har inga krafter.
3. fruktansvärda smärtor.
4. man får int sova! - ( mam veckt mej just när ja var inne i " djup" sömn! )
5. tråkit.

Nej nu ska ja väl byta om ti pyjamas o cn försöka somna om igen.
Guuud najt! ♥



syyk

Efter att ja skrivit förra inlägget..
låg ja under täcket några minuter och sen va de hänt, jag är sjuk.
De va som att öppna en kran, allt bara öst ner. uääK!
Så nu blir de att vara hemma imorgon och sen får vi si hur de e på fredan :))

dagen förstörd.

Fyfan vad ja mår skit.

Ida va de ärtsoppa i skolan och jag satt ost i ärtsoppan som vanlit. Tredje timmen började ja må skit. Bästa av allt var att vi skrev ett " prov " som inte påverkar betyge, bara om vi får typ 10 eller nåt. Så jag kunde ju inte tänka klart, det enda ja tänkte på var att jag int sku spy. Fick flera gånger anfall som de gick på hårt, och fan ja hamna ta djupa, riktigt djupa andetag för att försöka få ner de. Och precis likadant var de var de som 2 andra timmarna. Nu har vi slutat o. ja tänker bara ligga på sängen tills dehär gått över!
Jag tror att... Ni vet.. efter att jag ätit brukar ja bli "övermätt", liksom ja blir så mätt att ja typ blir uppblåst och helt stel och ja ni vet. Men de ha bara blivi värre å värre.
Nej nu ska it ja tala mer här utan ja ska försöka ta de lugnt. Sköt om er ♥


weheartit.com

morgongöök

Hejhej.
Vaknade kl. 06.00 idag och så " sträckte " jag på mig i några minuter, steg upp och duschade och nu sitter jag med hårinpackning i, kl 06.40 på morgonen! Tänk vad allt man gör föör håret.. ooh djiisus.
Nåja, har haft i den några minuter nu och 06.45/06.50 skall jag gå och skölja ur den! Yiihaa!
Fyfan vad morgonpigg jag är :oo.
Nej nu skall jag bädda sängen, träna lite och sedan äta en banan!
Ha en bra dag allihopa!♥


weheartit.com

Gonatt.

Nu ska ja sejja gonatt och gå o sova så jag orkkar upp imorgon!
Har en ond plan påatt stiga upp tidigt och sätta i hårinoackning och sedan springa iväg ner till bussen och kolla om ja hinner med den!
poss♥



hellåå :D

Nu är nya designen här! Lite påskaktig, men påsken kommär snart! Om typ en månad xD

ready-> next step!

If I could write you a song to make you fall in love with me ♥

Då var man klar med rummet, nu skall jag börja planera på ny header och design och allt dedär ni vet :)
Nu lite bilder på hur lite ja orkka städa xD
uuusch va bilden blev dålig, men en bild iaf! Nu börja fixa med ny design!

BOMB

Det har viss slagit ner en bomb i rummet (!) ?

Jeu, bomben har slagit ner igeni rummet så jag måste gå och röja upp lite där nu!
Ni får en för och efter bild! :) Har även funderat på att fixa bloggen lite trevligare och sötare!
Käärlek// Tooria ♥

big kick!

Nuu måår man ;)

Har nyss kommit hem från månadssamlingen och just fixat läxxor, nu e kvällen friii!
Vi fick också ut vårat fysik prov som vi också skrev idag, det gick ganska bra för mej! :)
Hade 9 (:
Dehär låter kanske dumt, men ja verkar att jag inte fattar nånting, eller egentligen TROR jag att jag inte fattar nått, men endå cn fattar jag ganska mycket! Ja menar.. typ i alla fyssaprov som vi haft nu under min högstadie tid, så har jag haft typ bara 9, 9-,9+,9½ osv :) Ganska man e nöjd :))))))
.
.
Nåja, nu ska ja chilla häär, har int så myky ti göra annat ikväll, kanske kastar i en inpackning i håret (:
.
.
Nu fick ni lite bilder som jag knäppte på ... söndan? (:

nöörd i fysik (:

Nu känner jag mej riktigt nördig, har nördat typ 2-3h sammanlagt på fyssan :)

Och jo, ja kan de vi skrivit i häfte, men boken... fyfan den har svår läst text. ja fattar ärligt sagt 0.
Nåja, vi hooooopas att de går bra (:
Och nu efter fyssan boorde vi inga ha någå prov mera fram till sportlovet, så nu här efter skall jag börja göra annat på dagarna, somsagt då att inte nörda här, utan att vara ute, motionera, träna och ha kul med vänner! :D
Nej nu måste jag gå och sluka i mej nudlarna som väntar på bordet i köke! Nudlar med grölnsaksmak och kyckling + KETCHUP = MOMS!♥
.
.
.
Vet ni vad jag har börjat sakna något grymt?
- Jo att ha en kille till skikka till då man mår dåligt, att umgås med en kille typ hela dagen, ja ni vet, ja saknar sånt man gör med sina killar. Asså då inte ni vet kyssar å så, men aah ni fattar. Ja menar, när man sir hur alla andra verkar lyckliga så börjar man ju själv tänka tillbaka hur underbart de egentligen är! Man saknar ju nästan den tiden då man var hos typ honom och umgicks med han och sina kamrater, då man var på byn på sommrarna och aah, ni vet ::))
från weheartit.com

yummiii

I like to move it move it, i like to move it move it!

Ouyee! Har läst över hälften till de vi har till prov! Liiiiiiite stoltäär först! :D
Nåja, har typ 2 kapitel kvar till läsa.. suckK! -.-
Just nu behöver ja mera energi ti läsa resten, men verkar int få
någon energi just nu.. :((
.
.
.
Kan ni gissa vem som betyder mest för mej?

Min katt!

Hon är liksom alltid här för mej, sover bredvid mej varje natt. Hon talar med mej och jag talar tillbaka. Vi e på någå sätt... tja, nu kommer it ja på ordet men, ni vet, vi e sjuka ;)
Vi går och talar med varann och sitter inne på rummet och leker och har kul. Hon och jag -> Föralltid!
Ja tror att jag aldrig förr haft ett sånthär starkt band med någon, inte ens en människa! Fyfan jag älskar dej, min älskade söta, underbara, rara och bästa katt ♥



Såå.. Vem betyder mest för er? :)







Sniurf ♥

falska lögnare..

.. är nånting jag verkligen hatar.

Chao :D
Idag vare då måndag igen, bara denhär och nesta vecka kvar så e de sportlov, yei!
Mitt hissa prov jag skrev idag sket sej totalt.. Och de menar jag, har aldrig känt att ett prov gått såhär skit. Nåja, ja läste ju inget hellär.
När jag kom till skolan idag såg jag att det var många som färgat håre, jag vill ju också!
Har en liten ide som jag nångång skall utföra, nämligen köpa hem en färgburk och färga utan att mamma vet om de!
Mitt humör var även piss ida eftersom några idioter går en på nerverna dagen i ända! Har lust att slå in ansikte på dom.
Har även pitt ont i örat, och nej, jag har inte satt ett till hål dit, men de är sjukt som fan. Och ja vet int väfö men jag har haft ett örhänge där som varit så sänd att de typ skurit in sej i öra :ss
Nu ska ja int skriva mer skit hit utan nu skall jag gå och läsa på fysik provet vi har imorgon, för inte vill man ju att ala prov går lika dåligt som mitt hissa prov gick!!
Ja kastar nog inte lite inlägg här med dagen, sköt om er, och snälla, orkka vänta tills bilderna komer, ja lovar, dom kommer nog! I swear!♥



ou nou.

Hej....

Nu sitter man i depprissio, tyyyp....?
Vi har hissaprov imårån, ja ha vari hos mando hela dan har typ int alls läst någå klockan 1 7 på kvällen, och jag orkar int läsa på prov! Har även fått vetat en sak som gör mej sjukt depprimerad. Oh fuck ja mår skit.
Nu ska ja sluta skriva här. Ja ska börja tenka på annat.
har inge mer att beretta... -.-

fett hett!

Fan man blir på bra humör med bra väder!
Idag skall de göras mycket! Känns som att de skulle vara vår eftersom snön smälter och vattnet börjar droppa, solen värmer ;) ♥

ou yees

Heelåå :D

Chao, jag gick och sova ca. 02.30 inatt och vaknade 09.53. Greitt!
Steg direkt upp, gick ut till kaninerna och sedan i duschen och sätta i den nya hårinpackningen. Solen skiner och jag skall gå ut och knäppa några kort :)
Bestämde även att jag skall motionera idag, Typ jogga, ut och gå osv osv. (:
Ha en underbar dag! ♥
.
.
.
.
Ps. Bilder får ni senare då jag fotat dom ;)

bad updatering

Jag vet att d e dåli uttdatering men jag ha vari borta exakt hela dan ida. "/
Imorgon blir det betär. Skall nu gå och sova, klockan är 02.05!
GONATT!♥

Ett litet meddelande!

Hey!

Vill bara meddela såhär i förväg, att jo jag lever!
Har just kommit hem från skidcentret, och faaan hur mina ben värker! Asså seriöst, dehär var första gången iår som jag snoukka och fan hur mina ben är trötta. Dom skakar, ordagrant sagt SKAKAR som dom är trötta. Fick även vätskebrist där vid ett skede. Yay!
Jag åkte även in i skogen 2ggr. Jo, ni läste rätt, skogen! andra gången jag åkte in dit tänkte jag fara in i trädet. FAAn de var i vägen! Tänkte även flyyga på hyppärynä ( kullar ) när jag inte såg dom.

Men nu skall vi fara till söta Mando, våra familjer skall drikka kaffe elr nått sånt, så jag skall gå och vara med mando dåå (:
Men nej nu ska ja fara, skriver ännu ikväll! Ha de bääässst! ♥



Yo!

Nu skall jag gå och sova, så jag orkkar stiga upp och gå iväg föratt möta mina underbara vänner och sedan åka iväg för att åka snowboard!
Ha en lyckad dag, för de kommer jag ha! :D

GONATT! ♥

snöbreda.

Imorgon blir de att fara och snoukka!



bow chicka wow wow

uhuu, hey snygging! ;)

Har just nu INGET att göra, så jag tror jag skall ta och reda upp mitt palats. Bädda nytt i sängen, laga det mysigt och sedan.. tja sen vet man int vad jag hittar på.. ;)

Ps. Imorgon har jag haft min navelpiercing i 1månad ;D (yyyyyyyy








.
blää fläskberg.. :P

It felt so good.

I`ve got the chanse to feel good.

Caho, kom nyss från den stoora staden. Fick en hårinpackningsburk, en mega stor som är väl bra, eller så har jag hört :)) Jag ville ti först ha en färgburk men näe, ja får int färga håre mörkt -.-''
Nåja, sedan for vi o vänta utanför Prisses, broidi skulle ha lite mat. Och då..dåå... ou ja vek mej nästan in och ut.
nu har it ja så myky mer ti berätta :P
ja vet, de kommer bilder i repris, men ja har inga nya :((

w00p w00p

Chao♥
Äntligen är det fredag och här sitter man i soffan och ser på " Aaron stone " med lillebror.
Ja hoppas och hoppas och önskar och beer att detta veckoslut skall bli som jag tänkt mej! Snälla.. om de bara går i uppfyllelse det jag just nu tänker, så är detta de bästa vslutet ever!
Vi fick även ut våra engelska prov idag, mitt sket sej totalt. Har alldrig typ haft såhär dåligt förut :P
Okej, jo det var över 7, men endå, total skit för mej >.<
en ganska tuff bild egentligen från bowlinghallen.. :P

I skolan

Har just blivit klar med reportage och skönt är det!

Om exakt 10 min slipper jag och äta, as skönt. Magen håller på att äta upp mig inifrån.
Imorgon blir det kanske snowboard med Vicki och Onna, yeye!

search your heart!

Hej hopp falleralleraaa :D

Nu skall jag gå och laga mej fördig för sängs, trots att klockan BARA är 20.59, men jag skall tidigt upp imorgon och duscha såå ;)
Och så behöver jag lite " skönhetssömn" som man brukar alla det :)
Såå sleep good all sweet hearts! :D



Dumped you on our second date.

Gjorde nyss slut med rellaboken och gick därifrån. Fan jah orkar inte med den mera! Okej, kanske innan jag lägger mej läser jag lite i den.. :P

Men hey, nu får ni hjälpa mej lite, jag vill slinga/ färga håret brunt, och jag vet att ja int får gör de, men jag har länge viljat och har länge funderat på att köpa hem en burk. Men nu skall ni få si 3 bilder på några hårfärge. 2 av dom är bruna och ena är blond. VÄLJ ÅT MEJ?!

1.


2.


3.


Mest gillar jag kanske den första? Men den andra är också ganska snygg och charmig. Och OM jag sku få fel i huvve och färga mej blond igen så skulle jag kanske välja den sista, men dom 2 första är nog dom färger jag vill ha, mera kanske ettan?

HJÄLP, snälla HJÄLP mej välja! ♥

I just can`t sleep tonight,,,

Yyhhyyh

Liite ja får stärv på människor och tja... icke människor :'d
Vill bara ha veckoslut just nu, ork it me nå skiit meera, och vi ska ju ha rellaproov imrn, skiiiit! Orkar faaen inte läsa på de, behöver energi.. behöver tala.. behöver... inget mera skit.
Blahblah,,,
Min framtid kommer att bli ett helvete, bara sådär om någon vill veta. ja kommer.. ja kommer.. at.... ääh skit i de, de e endå ingen som bryr sej, sååou ja får väl hålla allllllt innonbord. Varför skriver jag dehär nu?! - Jag vettefan!
Har just läst igenom allt vi har till rellan, och nästan INGENTING sitter.. Sku int orkka läsa igenom de igen.. -.-' Give me som energy, thanks!


provläsning

Rosröd om kinderna. - ja, de skall man vara!
Jepp, är ännu röd, kom in för ca. 1minut sedan. Har varit ut och gå/ jogga ungefär 4km. Vilket 1½km var snön upp till knäna. Åfyfan de e tungt!
När jag gick förbi fammos hus blev jag inskickad för fammo och fafa hade varit på kryssning så vi fick lite goodis♥ De får vi alltid då dom varit på kryssning och huur jag älskar dom ^^.
Men nu ligger min underbara rellabok i väskan och väntar på vår dejt. Så nu pyyser jag iväg .. :)

nunununu.

Everything i do.. i do it for meee :D

Nu när jag ätit skall jag byta om till lite mjukare kläder och fara ut och motionera lite! Motion behövs hörni follket! När jag kommit hem från det skall jag lägga mig i sängen och öva lite buddismen och hinduismen.
Har ÄNTLIGEN reportage färdigt, eller jag tyckkär så men de e ju annat sen va lärarna sejjer.. :P Nåja, isf ändrar jag på det imorgon!
Nu far jag uut. Chao ♥

These was the best times of my life.

Running down the streets, dancing on the beach.

Oooh, dedär gör mej att sakna och längta efter sommaren dubbelt mer än vad jag redan göör! Oooh faack.
Hursomhelst ida har jag 1000 saker att göra.
Jag måste skriva och ändra om lite i mitt reportage, och så måst jag även läsa på rellaprov. Reportage skall vara inlämnat imorgon och provet är imorgon. Nåja, vi har ju ennu 2h imorgon i datasalen som vi har tid. Men om jag blir klart med reportage idag nu här hemma.. så har jag ju 2 h fritid på datan imorgon.. smart ;)
Jag lovar att jag kastar in lite inlägg här vid något skede av dagen :)
För nu skall jag och fixa och ändra och mixtra om i mitt reportage, sedan provläsning ;)





Kvaliteten blev dålig, men själva bilder är också svagt gjord.. Och nej jag har int ritat den, denna figur finns på ett av mina skolhäften :)

vad.. fick.. hääh??

De står 0 i mitt huvud nu :)

Idag när ja kom  hem från skolan och skulle skriva inlägg, visade att jag har en ny blogg, och jag aldrig före det skrivit inlägg eller haft någå besökare, men nu är allt som förut... wieerd?
Det jag gjort nästan hela dagen idag är att skrivit om mitt reportage o biologi och modda. Som jag sekärt sagt tidigare så skriver jag om klimatförändringen och el och energi, allt dedär hölr ihop på någå sätt!
Annat då?
Jag var till hälsosystern idag och spolade örat. Kändes som om jag fick en riktigt hjärntvätt eller nått! Usch!
Direkt efter när jag gick på timmen kommer en av våra lärare och säger
- " Ni har väl inte glömt bort tandläkaren, ni 8a?"
- " VA?! ingen ha tala om nån tandläkare fö oss!! "
Asså, hallå? vi ska it få nån skit när ingen av lärarna har tala eller ens NÄMNT nåt om att vi skall ti tandläkaren.. "/
Nå när vi kommer till tandläkaren blir vi även utskällda där. Ingen verka fatta, " INGEN LÄRARE HAR SAGT NÅT!! ". Nåja, jag hade jätte bra borstade tänder, inga hål och munnen var frisk!  Bra jobbat Touria!
Nä nu ska ja nörda feissbukk å cn fara och sova, ha da bra allihopa! :D ♥

Next step.

Yo!
Höörni, skulle vara gullit av er om ni skulle kunna meddela midare att det finns faktist en blogg vid namn Tooriiaa.blogg.se ^^
Skulle bli så himla glad över att få in lite besökare, och kommentarerna är ju också väldigt kul att få! :)
Om det är nånting ni undrar över och vill fråga, så skicka en kommentar och fråga så svara jag på fråga :)
Men snälla, informera era vänner, vänners vänner att dom iallafall kan ta en kik in i min blogg? :)
Lämnar ni en kommentar här, LOVAR jag att lämna kommentarer på era bloggar också (:

Tack, väldigt mycke tack.

ooopsi doopsi, misstag händer!
Öhh.. ska nog aldri testa på nånting jag aldrig gjort eller sett nån annan göra! Never!
Okej, nu har jag sökt upp lite info om energin och jag har gjort läxorna, varit över till grannen och så har jag motionerat, städa gör jag nån annan dag! Nu blir det chill!
Nu skall jag berätta lite för er vad jag gillar och tycker om! :)

Gillar :

Ketchup
Vänner
Bowla
Ha kul
Skratta
Goodis och annat sött.
Träna
Sova
Äta
kläder
shoppa
Vara på byn
sommar
sola
chatta
nörda
lyssna på musik
intressanta samtalsämnen
Killar
Tidningar ( ungdoms )
djur
pengar


Ojj vilken lista! :D
Nåå där hade ni lite saker :)
Har just ätit glass, nomnom, nu ska ni även få bild på mina naglar från igår, och cn någå annat random som ja fota, helt bara föatt ja hadd tråkiT!

yes, I die for you

You know it`s true, everything I do, I do it for you.



*Gå över till grannen - Check!
*Motionera - Check!
*Läxor - Check!
*Söka fram fakta till uppsatsen.
*Reda upp rummet.


Halvvägs till gå ännu!
Ähh jag skiter i att reda upp rummet, och söka fram lite fakta om el gör jag medan jag nördar!

1 februari.

En ny månad har startat och vi är lite närmare våren, snart är den här!

Vill bara informera såhär snabbt, minn humör har varit irriterat och jag har fått nervis på allt och ingenting. Och jag kan berätta så långt att de finns vissa människor som går mej på nerverna + att jag har haft huvudvärk och mått " dåligt " vet int varför, men iallafall, vilket gjort att nerverna är på ytan.
Men jag skall ändra på det, I swear!
Dagens planer :

* Göra läxor
* Gå över till grannen
* reda upp rummet
* skriva om hela uppsatsen i biologi och modda, för jag tänker göra den hemma ist!
Eller så söker jag upp information hemma och skriver allt i skolan, eller fortsätter på de jag skrivit där!
* nörda lite om jag har tid... :D
* Motionera!



RSS 2.0