nytt

NYHETER!
Som ni sekärt ser har jag fixat en ny design hit till bloggen. Kanske inte perfekt, men det är inte jag hellär! :)
Och speciellt vill jag tacka kusin vittamin Pernilla som hjälpte mej lite på traveln (:
Nu skall jag gå och sätta täcket över öronen och drömma mej långt in i drömmarnas värld.
Gonatt ♥


weheartit.com

Du får mej känna såhäär...

.. du tar mej till en ny väärld! ♥
Juppiduuu, här sitter jag nyduschad! Var på en 2½ - 3 km joggingtur.
Läste på nätet att gurkbitar tar bort mörka ringar under ögona så efter duschen lade jag mej i sängen med gurkbitar på ögonen och lite bakgrundsmusiik. Mittialt ringer mamma och när hon får höra dedär med gurkbitarna börjar hn asgarva -
sällan liksom -.-'
Nej nu ska ja nörda en stund, sedan ut till mina underbara fyrbenta vänner och efter det o sova (:
bilden är suddig men jag fotade utan blixt!
När jag låg med gurkbitar på ögonen tyckee sekärt kissen att jag kände mej ensam och uttråkad så hon lade sej bredvid mej och höll mej sällskap under 15minuet (:
Sniurf♥

alla är rädda.

Alla är vi rädda för nånting, och jag för att mista dej.
Tankar bara vimsar runt i mitt huvud nu. Matten sitter inne i magen och knastrar och nu skall jag fara ut på en länk så hoppas jag att tankarna tunnar ut sej lite.
Skriver ett inlägg efter joggingtyren - fyssa - duschen osv.
So Long!


weheartit.com

du ser vad vi kunde ha.

Sista dagen i mars.
Skolan gick snabbt idag (:
Började med 3h sex snack och sedan en timme i datasalen och efter det finska prov. Sista timmen var lamast, modda..
Fast jag gjorde lite annat på timmen - skrev på lappar o kasta fram till folket framme i klassen :D
Nu sitter jag och äter paulakons youghurt och knäcke bröd med ost på.
Vad hare ni gjort ida? :)



vill leva såhär!

trååkit!
Brist på annats kriver jag ett inlägg!
Har just läs igenom provsidorna och orden och allt och nu har jag tråkigt och orkar inte fara ut ellär plugga mer. Så jag satte mej vid datorn med ett hopp om att de skulle finnas nånting att göra här. Men som vanligt är allt lamt på FB och MSN så... men ni kan få lite random bilder nu då istelle :)

kex...

I will catch you if you fall.
Just nu sitter jag och käkar kex, omnom.
Skall snart sätta pizzan i ugenen, ännu mer omnom. Sedan blir det provläsning och efter det och bränna bort dom kalorier jag får i mej just nu.. (: Hahahah, åt piza igår och ida och nu ännu kex till, well helloo fetma!
Fick även brännsår på armen idag och hur de svider. Tar sjikt något fruktansvä'rt när jag rör brännmärket tex. i ett bord. De klistrar liksom fast ellä nånting :s
Inatt sovde jag kanske 2h alltsomallt. Orsaker är ; växtvärk i benen. huvudvärk - tänker på huvudvärken så jag inte kan somna - hungrig. törstig. och så behövde jag på toa.
Ville inte/ orka inte stiga upp så jag låg hela natten genom med domdär grejjorna som gjorde att jag inte kund somna. Bra saa maan!
Nej nu skall jag och titta till pizzan, ha de bra! :)
ni ska snart få nya bilder.

hatar rubriker.. :D

och killen äär söödeer.
Klockan är mycket och en liten tös som jag som suttit inne sen jag kom från stan och pluggat borde gå o sova nu så hon orkar stiga tidigt upp imorgon för att hinna duscha (:
Fick nyss veta att kusin Pillan skall skaffa en kattunge bara den blir tilräkklit gammal, men hon kan vara beredd på att jag flyttar in tills dess! (:
Och ni som undrar, uppdateringen blivit dålig nu igen, men orsaken är för att vi har förhör och prov nu så.. Men jag skall ta upp igen bara proven börjar gå förbi (: Deal? Great! ;)


weheartit.com

du är så underbar.

Nu skall ni få 2 bilder på mina öron med två nya hål i sig (:
Btw. Läste just in alla 50 huvudstäder var det faktist + var dom fanns på kartan och alal andra läxor och nu väntar maten (:
LOVELY ♥

piercingar

PIERCINGAR.
Jabadabadooo, kom nyss hem med bussen från att gått på stan med flikkorna. Var nämligen och piercade öronen uppe i brosket. Så nu har man 7 hål alltsomallt i örona (:
Märkte också att när jag kom hem så blödde jag från naveln ( navelpiercingen) pch jag har ingen aning varför. Den har tydligen flyttat på dej..
Men nu skalla jag nörda och göra mina 3 tunga läxor jag har ; Finska ord kap 7a, Engelska översättning och Geografi kunna europas huvudstäder - 49 stycken + kunna var dom ligger!.
Ha en bra dag allihopa ♥

it felt så good.

wanna tell the wolrd.
Idag är det måndag, skoldag och en chillkvällsdag.
Efter skolan blev jag på stöd om ett hopp för att kanske få liite bättre i finska provet vi har här i veckan. Efter stödet kom Min vän Mandooh dit, som sedan åkte hem med femmans buss.
Gjorde nyss mina läxor och skall snart fara och smaka på mammas nya mat, har aldrig ätit det förut som hon lagat ida :s
Nåja får se vad det smakar (:
Fick även see älsklingen idaag, wiihuuuu :DD ♥
nej nu ska jag nörda fb. Ha en trevlig kväll allihopa (:

make you wanna see

En sen söndags kväll den 27 mars 2011 då klockan är 20.02.
Haha, nu har jag kommit från duschen. ehehhe för någon timme sedan redan.. :'D Men det var så att jag satte inpackning i och sedan sköljde bort och sedan hoppade jag i bilen och åkte till pappa jobb och sedan därifrån till en vän (:
Nu blir det nog bara mys i soffan med en burk små bebi tomater ♥
Ni skall också få lite random bilder igen om ni orkar kolla..? :D
alla bilder är (C) by me.

oo baby baby

nu väntar duschen!
några bilder får  ni efter att jag tvättat mej! :)

Hit the lights.

Just hemkommen.
Kom just hem från att har varit ut och gå med Victooria och talat.
Först kom hon hit och vi satt och talade här, seda gick vi ut och gå och på vägen plockade hennes mamam upp henne och sedan plockade pappa upp mej. Så nu sitter jag här. Känner mej lycklig som fick mitt feta ass utanför dörren!
Okej jag vet vad ni tänker, en promenad på ca. 2km är ingenting, men heey jag har blivit lat och är typ aldrig ute (A) För mej är det stort! Har också funderat på att ta en jogging tur ikväll ännu + lite fyssa + dans. Yeebaa, de blir nog bra de!
Taggar inför imorgon. Då går jag till skolan igen som vanlit.. -.- Men ett plus finns det med det hela, jag får träffa gulleeee ♥
Nej nu väntar jag på maten och nördar tillika. Vad gör ni..? :) ♥



Alla har vi väl random bilder på oss själva..? :]


detdär foto.. ett av dom bästa jag har

Oops!

Oopsis, klockan är visst kvart före 1 !
Har råkat sova halva dagen idag. For och sova kring 03.30 igår ikväll. Oooopsis! :D
Idag fyller då min äldre bror 16 år, grattis till honom.
Och alla som är intresserade; Jag vaknade på fel sida ida = är på jävlan humör. hahah jag gör bara narr av alla ja kommer åt och retar o jävlas och sånt. ehehhe, en störande liten prick :)
Visste ni om att i endel såndä trädgårds tidningar får man rynkkrämer med. Mamma och jag stred om den idag ^^ hehehe, vi strider om allt nu för tiden ! :O Kläder, smink, parfymer, spray dödön, hårspray och även rynkkrämer! :O oohj djiisus.
Nu ska ja int talal mera skit här, er tur att berätta nånting kul! :)



weheartit.com

lovelyy.

bläääh
Mår illa av allt kak ätandes. Imorgon blir det nog en lång joggingtus + fyssa.
Uäääh e helt uppsvälld.. :S
Bort från den sakin och över till en annan. Kalaset är över och alla gäster var hit.
Träffade också mina kusiner som jag inte träffat på länge ♥
Inatt blir det att vaka så länge man orkar. Ser väääldigt långt fram emot de, noot. Bara man sku ha nånting vettigt tigöra kanske de sku va mer kul men när man bara ska sitta uppe å skikka messu å höra på musik, rooolit.. :P
Nu ska ja fortsätta chatta. Ha en bra lördag kväll allihopa ♥
weheartit.com

hjälp?!

Kan någon förklara för mej vad blogg.se har för fel ibland?! Jag har sekärt publicerat 3 inlägg idag men inget av dom har kommit upp! sista jag skrev kom upp, men varför kom dom andra 3 inte upp?! Detta har häönt tidigare och jag blir så arg på att man sitter och skriver långa inlägg och så raderas dom!! Kan nån förklara varför blogg.se bara vill bråka med mej? :'(

Tack på förhand / Tooria.

Lördag.

Helg + Chill = bäst ♥
Just nu har vi kalas för min bror som fyller hela 16 år imorgon. Grattis till honom. Farmor och farfar kom nyss. Väntar på mina kusiner så har man någon till tala med :) Hihihi, vi har nog en hel del att tala om vi (:
Vad skall ni göra i helgen? :)


Satte i min playboy piercing men den började trycka in så mycket i skinnet så jag hamna byta : '(

natinati <3

Nu när jag fått varm kakao så blir det vara uppe så länge man orkar (:
Messar lite med killen och chattar lite på fb med folk, snart blir det nog läggdags, skall ha brors 16år kalas imårån och på kvällen skall jag vara uppe halva natten, ha de bra :)
Gonatt <3


weheartit.com

nattdosan <3

Skall snart gå och fixa varm kakao, sedan blir det film ♥
Började nyss fundera på att fixa en ny header..? Vad tycker ni?

Käärlek / tooria ♥

check.

Klappat och klart.
Nu är hyllan på plats + glasen. Nu sitter jag här med en yoghurt.
omnom ♥

..

Om detdär ja skrev sist...
Jag var 100% sekär på att ja fick träffa min pojke idag. Allt förstörs av en, en enda person.. GAAAH.
Nu e de andra gången chansen att träffa gulle förstörs.
Alltså såhär är allt;
Min kille går på innebandy träningar på fredag kvällar. Jag har inte träffat honom nu på 1 vecka, så jag tänkte att jag kan ju åka dit till salen och överraska honom. När jag väl kommer fram dit till salen och för in mina saker i omklädningsrummet trippar jag på tå till salen och märker att dörren var stängd. Suck. Efter det gick jag till omklädningsrummet igen och tog fram telen och skulle skicka ett meddelande. Då hör jag en röst sejja " vad gör du här?" Då var det tränaren. Jag ba " öööh ja skulle komma och se på träningarna men dörren var stängd så nu undrar ja om man får koma å se på..?" han ba " nää. pojkarna blir så o koncentrerade då. Allt detta är på mitt ansvar så du bör nog gå nu" Jag reser mej upp, tar mina saker och börjar gå hem. Dit for min plan i trää.

Jag som trodde att ja fick se honom idag men nej. Igår var jag också sekär på att jag skulle träffa honom men nej, inte då heller. Då gick det till såhär;
Han var hos sin kompis C. C mamma o pappa är kompisar med mina föräldrar så vi skulle åka och hälsa på dom tillika då pojken min var där. När vi kommer upp på gården var inte Cs föräldrar hemma så mina föräldrar svängde om och åkte hem -.- DÅ fick jag inte heller träffa mitt gulle.. : '(

Men snart är det måndag! Och DÅ får jag träffa honom VARJE dag nästan :DDD

Nu skall jag sätta ihop hyllan jag fick av frisören, solong! Bild får ni när det är färdigt! :)
weheartit.com

nu gäller de.

Nu, Nu gäller det. Ha en rikit good friday höörni folk! :) ♥


pombaaaa

Vad har vädret för fel?!
Ena sekunden snöar det som aldri förr typ och följande sekund värmer solen på. Like, wtf?!
Nu städa rummet lite å sedan förbereda en överraskning. Fick även veta att vi skall fira min brors 16.
Han fyller i söndag 16 hela jävla år! Fyfan. Grattis i förskått då man man väl skriva såatt it man glömmer :s
weheartit.com
moms, detta veckoslut går man nog upp i vikt flera kilon, bara sötsaker på bordet, omnom ♥

HELG!!

Idag är det fredag och jag har slutat för ca. 10-20 minuter sedan!! -> HELG ♥
Fredag är nog min absoluta favoritdag, no matter what.
Har just inget nytt att berätta, bara att prao veckan är nu undan och nu kommer proven emot. suck.
Min praoplats var nog helt okej, men jag hade inte direkt så mycket sysslor, så tiden blev lång när man bara satte och glodde... Nåja nu är det över, nästa gång tror jag att slå slår med med nån kompis och far nåt ställe. :)
Något annat?
Ikväll har jag en " ond " plan på att träffa min pojke. Han skall inte få veta nånting, jag skall smyga mej på honom och överraska honom! :D Undrar bara hur de skall gå till...? Nåjoo, visst har jag planer, men vetefan om dom funkar. :S får se!
.
.
.
HAha ojj glömde att publisera inlägget då klockan var 12.07, hihi nu e klokkan snart 1... oopsis :P Var och hjälpte mamma med köket + maten :)
.
min outfit today.

asbannad!

Just nu, just nu sku man vila... slå knytnäven genom någons huvud.
OOhhh daaamn du kan gå mej på nerverna, har länge nu svalt ner min ilska. Inatt svald ja ner det med en klump, en väldit glädjekulmp. Vent bara, ja ska få tag på dej. Du ska aldri mer få såra, om de e de du e ute efter.
Var så as förbannad på dej så de stackars tuggummit jag hade i käften blev helt sönder tuggat å ner svalt.
Bort från allt dedä.. nu ska ja gå och lägga mej, och försöka sova. Det blåser som sjutton ute och man är livrädd att något träd skall välta och slå ner rakt i famnen på mej när jag sover. Gonatt.


weheartit.com

Your my King ♥

Everybody love you.
Vet ni vilkety mitt favvo program är? Teen Mom, med Maci, Farrah, Catelynn och Amber.
Det programmet slår absolut nr 1 på alla mina favvo listor. Och bäst av papporna/ pojkvännerna är nog Tyler, Catelynns pojkvän. Han verkar liksom vara den person alla flickor vill ha av en kille :)
Såg just på Teen Mom up check med dr. drew. De senaste.
.
Idag fick jag inte träffa min pojke :( Var typ några metrar ifrån honom och så kom det ett förhinder. Kände typ doften av honom. Han satt inne i huset jag var ute på gården i bilen. Och så kom det ett förhinder. FAN HUR JAG VÄNTAR TILL MÅNDAG DÅ JAG FÅR TRÄFFA HONOM!!!
Nu ska ja sluta tala :) Imorgon sista praodagen och jags lutar redan 12.00, wuhuu! :D
.
Käärlek / Tooria ♥



dirty dancer.

Prao dag 3 över.
Imorgon är det fredag ocg så alutar jag redan kl. 12! Yuppiiee!
Och herrejestas som de blåser! Man kan ju int vara ute för då blåser man bort. Tror att jag aldrig varit med om en liknande storm förut.. :s
Men iallafall, morgonen var fin så jag tog fram cykel och cyklade iväg till jobbet, sedan bröt helvete lös. Snöyra, hård storm, lite sol mellan varver och så storm igen. Stora grenar och kvistar flöt omkring i vinden. Och ännu det till, jag skulle cykla hem! Öronen blev nog istappar tror jag.
Igår bled eet inget att räffan pojken min, men idag, idag skall jag få se honom! :) Om ingenting går fel förståss :P
Nu lite chill tills vi far upp til en vän.
Hur har eran dag varit? :)


bild: weheartit.com

Prao dag 2.

Idag är det onsdag och jag har jobbat 8h.
En utröttad liten filur sitter här på sin stol och känner hur magen äter upp sej inifrån.
Idag fick jag färga mamma hår + skölja ur färgen. Faktist roolit :)
Hon bad mej även att torka några hyllor och flytta lite produkter från en hylla till en annan eftersom hon skulle slänga den hyllan, men sedan frågade hon om jag ville ha hyllan, så jag tänkte, varför int?
Har funderat på att sätta smink och parfymer och sånt på den (:
Nu och äta och sedan kanske träffa favoritpojken några minuter ♥
och sådär ser hyllan ut, fast den skall ha glashyllor ut från sidorna :) Har funderat på att sätta spegel bakom där :)
OBS. Den skall ju int stå där som den nu står..:P

Prao dag 2.

Idag är det onsdag och jag har jobbat 8h.
En utröttad liten filur sitter här på sin stol och känner hur magen äter upp sej inifrån.
Idag fick jag färga mamma hår + skölja ur färgen. Faktist roolit :)
Hon bad mej även att torka några hyllor och flytta lite produkter från en hylla till en annan eftersom hon skulle slänga den hyllan, men sedan frågade hon om jag ville ha hyllan, så jag tänkte, varför int?
Har funderat på att sätta smink och parfymer och sånt på den (:
Nu och äta och sedan kanske träffa favoritpojken några minuter ♥
och sådär ser hyllan ut, fast den skall ha glashyllor ut från sidorna :) Har funderat på att sätta spegel bakom där :)
OBS. Den skall ju int stå där som den nu står..:P

direct contact.

Bööääh.
Har fotat lite bilder idag och sett på tv typ hela kvällen.. :P
Nu ska ni få se en bild hur redigt mitt sminkbord/spegel är! :D
visst är det redigt?? :DDDD

åter igen en hemmakväll..

Och rubriken säger allt.
Verkar som att ni inga ork elä vill träffa mej mera men va vet ja. :s
Får väl sitta och gosa me katten resten av kvällen då..?
Ägonen är sjuka och jag är trött, huvve är tungt och livet är skit. Okej nej livet är inte skit men jag är trött på allt och nu. Fan vet ja varför.
Tror ja lägger mej i sängen nu med boken i händerna o chillar lite.
Ha de bättre än mej. punkt.

vårväder.

Första praodagen avklarad (:
Nu är man trött och bara vill lägga sej och sova men de är för tidit eftersom klockan bara är 16.57..
Och resten av dagen vet jag inga vad ja skall göra.. :( Har mormor här så kanske unmgås lite med henne?
Fick även berömm av mamma och mormor föratt rummen för en gånga skull är upprätt för första gånger på ca.... 2månader..?
Nej nu nörda facebook och läsa bloggar! :) Berätta gärna era bloggar åt mej så ja kan läsa dom och några bra bloggar ni vet! :) Ikväll fortsätter jag på min bok, verkar helt okej? HAndlar om en flicka som skriver brev till en kille i skolan som tagit livet av sej osv.. (:
Nej nu nördas :)
weheartit.com

tips? :)

Har någon någå tips vad man kan göra en sånhär tråkig måndag? :)
kommentera isf! :D

saknar saknar

Pa Pa `l americano!
Har varit till bibban idag, lånade en bok som heter " Känslan av att hoppa" av Ingrid Olsson. Låter ganska intressant så ikväll blir det väl lite mys och boken i handen. :)
Trodde jag skulle få se älsklingen idag men näe.. råkade inte träffas... Faaan att int vi for dit senare!
Ne nu lite facebook nördas och sedan chill. (:
weheartit.com
www.weheartiti.com är en jättebra foto sida, som jag fått höra att har gratis bilder, Älskar verkligen den sidan! Och det är därifrån jag också tar mina flesta bilder om jag inte orkar fota egna..:P

kkkallt.

Håret klart, check!
Kom hem för ca. 1h sedan och jag gillar håret! :)
Nu får man bara se vad resten av dagen / kvällen bär med sej. Imorgon blir det prao på frissan jag var till och fixa håret ida. Mee likee.
Nu skall jag äta nånting och sedan lyssna på musik och chilla. Vad skall ni göra ida? =)




och såå ser håret nu :)

hemma (:

Medan alla andra är på jobb och i skolan sitter jag hemma!
Hahahha, dedär e sååå bra! Alla andra sliter och jobbar å har sej, medan jag sitter hemma och snart skall till frissan. Schööönt!
Skall slinga om håret så det blir blond/brunt så att jag inte behöver gå med gult hår.
Nej nu skall jag gå och ta nånting och äta, magen anropar!
Ha en bra jobb/skoldag allihopa! :)
weheartit.com
Visst är den söt?! Tyvärr håller domhär stackrarna att dö ut pga. människan. Tänk så mycket vi människor egentligen förstör? Vi släpper ut så mycket fossila bränslen i luften att det är riktigt hemskt! Visst, människan har blivit smart med alla elektronik saker hit o dit, men hej, int är vi ju egentligen så smarta! Vi släpper ju ut så mycket skit i atmosfären att vi förstör för oss själva! Och vi förstör int bara för oss själva, utan förstör och plånar också ut tex. djur som inte ens har gjort nånting! Visst, de är bekvämt med en egen dator som snurrar på dygnet runt typ, och musiken som spelar, och 100 andra extra el apparater som helt är onödiga, men folk funderar inte alls på hur mycket fossila bränslen som släpps ut i atmosfäre.. och det är lite synd, för med denna fart som vi nu släpper ut och ökningen... kommer typ jorden gå under ellär nånting annat hemskt kommer att hända. Tycker verkligen synd om dom djur som håller på att dö ut, de är inte ens deras fel.
Ennu en sak jag blir förbannad på är hur dom behandlar djuren i tex. Kina. Gå och kolla videon på facebook där i dedä evenemanget " DET HÄR KAN INTE FORTSÄTTA SÅHÄR......" eller vad de heter. Ja slår vad om att dom flesta av er inte kan kolla den videon. Och jag skall berätta för er, jag satt och grät videon igenom. Det är ju grymt hur djuren behandlar. Skinnet rivs bort på dom levande. FYFAN.
Och ennu en sak jag också blir fitti på är att alla regnskogar håller på att ta slut pga. människan ennu en gång. Djurens hem tas bort från dom. Visst, alla tycker synd om dom människor som inte har något hem, och jo det är fruktansvärt synd om dem när man själv har en skän säng att sova i, ett eget rum osv. Men varför tycker ingen synd om djuren...? Deras hem tas ju också ifrån dem! Och det är människan själv som gör det.
Oj, dedär blev lite långt, men jag vill bara att folk skall öppna ögonen och se år vilket håll vår värld är på väg.. Och jag ännu till som är en djurälskande människa vill ju typ bara gråta när man tänker på hur skit djuren har det i Kina och verallt där dom håller på att dö ut...

Nu bäddags

Mår som sagt inte riktigt bra ännu. Om jag cn är allergisk eller vad det är..
Känns som att jag vill kräkas ibland eller nånting, fan vet ja :s
Nu stänger jag av datorn och lägger mej i sängen och mezzar med älskling ♥
weheartit.com

rummet.

Nu är rummet städat och lite möblerat :)


bilderna är suddiga men vem bryr sej? :P






ett heeelt vanlit rum.
Och till alla er som är intresserade, min nacke och axlar är sjuka något fruktansvärt, har spänt mej alldeles för mycket! Nu tänker jag ta någon läxbok och fara och göra lite läxor som vi har om 2veckor.
Käärlek/ Tooria♥

you make me happyy

SNart är rummet klart, lite finputsas kvar och sedan kan jag fota några bilder! :)

älskar dej

Solen skiner ute!
Brukar ni hyperventilera då ni sover? - Det gör jag! :)
Annars då? Jo det är söndag, imorgon måndag och en ny början på en ny veckan. Denna vecka skall inte tillbringas i skolan utan den skall gå åt till att prya, asså jobba på en plats.
Idag skall jag möblera om i rummet. TV:n och hörnskåpet skall ut med en ordentlig fart och en vitklädd stol välkomnas.
Nu skall jag börja, bilder får ni sen! :)
Men nu vill jag att alla svarar på en fråga ; Vad skall ni göra idag? (:



weheartit.com
du är underbarast ♥

en tidig söndag morgon.

Söndag.
Just nu sover alla andra, så ja passa på att ta datorn och nörda lite. Somnade ganska sent inatt och vaknade kl. 08.00 så ja tror ja kryper under täcke nu, Ha en fin söndag allihopa ♥

Your`re my hero ♥

Vet ni vad jag just kom att tänka på?? :OO
Jag har inte ätit fastlagsbulle på typ 100 år! Ja dör.
Äh nu ska ja bädda sängen o reda upp lite i rummet o sedan packa, Vad skall ni göra ida? :)


omnom ♥

allt stiger någongång.

Ojoj, igår slog min statistik sitt rekord igen, tacj hörni! :)
Idag är det den 19onde och det är lörda. Ute snöar de, suck.
Har hunnit duschat å nu sitter jag och hör på musik och chattar med bästa ♥
Magen talar åt både mej och katten så jag måst väl gå och fixa mat åt oss. Skall även gå ut till mina fyrfotingar där. :)
Ha en bra dag allihopa! Dream Big  ♥


weheartit.com    söt så :)

Du tar mej till en ny värld <3

Ikväll somnar man med ett leende på läpparna. :)
Nu skall jag och lägga mej, med ett leende på läpparna. Dels för att man vet att man gjort nått bra för sej själv och för andra. :) Nu somna innan lördagens händelser börjar. :)
weheartit.com

ooh

ooh, statisiken har ännu igen stigit rejält, tack! :)


Tänk att denna video spelades in bara 1vecka före tsunamin i Japan. Tycker verkligen synd om alla japaner som måste gå igenom såntdär. Verkligen inget någon vill vara med om!!
.
.
Nu står nudlar och varm kakao på menyn och lite facebook nördande! :)
.
.
Vad skall ni göra en sånhär chill fredag då? :)

Det var stunden som fick mej att inse

Nu ska rumme städas! :)
.
.
.
.
.
.
En sak ska du veta, du. Du finns varje dag. varje sekund varje minut varje timme i mitt huvud. Allt blir bara starkare o starkare för var dag. Fan, ja tror ja e kär .. :)

Fredag!

wazzuupp!
Nu är äntligen helgen här, yummii.
HAr just kommit från skidcentret. Var där och åkade snowboard med skolan i typ 5h. Bbbraa bra! Tycker de gick ganska fint för mej ;) Lärde mej att fara lite hårdare i dom brantare backorna och svänga bättre :)
Började åka snowboard förra året och då ojte jag ca. 4ggr på hela de året. Iår var det andra gången jag nu var och åka :) Så i princip ha ja bara åka 6ggr :PP Int nå länge, i knoow..
Hursomhelt, stötte mej typ inget alls :O
Nu är man trött som bara den och skall chilla hela kvällen. Ha en bra fredag allihopa! :)
bilden från weheartit.com

Nu ska ni få höra.

Om er dag varit dålig, läs min då!
Klockan ringer 07.05, jag stänger av och somnar om. Hör långt bak i bakgrunden min bror tala i telefon med mamma,, jag vaknar av ett knyck och kollar på telefon, 08.00.. 08.15 går bussen. 08.05 skall jag och min bror börja klä på oss och gå till bussen. Shit, på 5 minuter skall jag hinna klä på mej, sminka mej, väcka min lillebror, få honom påklädd, äta, borsta tänder o allt. Jag hinner få på mej dom kläder jag fick tag i, sminket blev inget annat än maskara ett lager så de inte alls syntes, tänderna blev inte borstade, medicinen mot inflammationen i öronen måste tas med mat, får inte tas med tommage, jag sväljer ner tabletten och springer ner till bussen. Uups, där hamna den i toma magen.
När jag kommer ner till bussen hinner jag stå där typ ½ minut och så kommer bussen. Naajs, ja hann!
.
.
Kom nyss från 1km joggintur + träning + stretching ( stavning). Har även hunnit vara i duschen så nu sitter man här rentvättad i pyjamas kl. 17.27 :))
.
Imorgon har vi ju också skiddag med skolan. Det gillas, fast jag skall åka snowboard, hhihihi, kommer skämma ut mej totalt. Kommer att åka in is kogen och bryta benen av mej, thihihi ^^
Nej nu ska ja fara o äta, är hungrig som fan!
weheartit.com  <--- bilden

ojoj dålig uppdatering :S

Jag har orsak!
Okej, dehä gången har jag faktist nästanåt en orsak varför uppdateringen har sugit ida.
1. Skola
2. Efter skolan bärd de av till HVC ( hälsovårdscentralen ) där dom fick bekräftat att jag hade en kraftig öroninflammation IGEN. Suck. börjar trötta på dehär nu :@
3. När jag kommit hem åt jag och sedan hamnade jag plugga nån timme pga. att vi har 2 föhör imårån.
.
Heheh efter det gjorde jag inget, chillade och lyssnade på musk (A)
.
Btw, har jah berättat för er att på måndagen (21.3) slipper jag till frisören och färga om denna gula/vita/orange frilla till blond/brun, häärlit. Och jag skall även toppa håret, ännu mera häärlit, love ♥
.
Nu skall jag dricka min nattdosan (= varm mjölk med kakao i, omnom♥ ) Sedan nörda → sova.
omnomnom♥

ont i halsen!

.
.
.
Ddedä vill ju ja också va me ommm.

du var mitt allt.

Minnen som dyker upp? - Noshittt!
Tror nog att ja gjort rätt beslut, tycker om dej typ bara mer och mer för varje dag..
Nu skall ja höra på musik å reda upp rummet, låter gott!

ooh babyy.

hit me baby one more time. hahahahahha gammal låt!
Har just ätit, känns som att jag bara ätit ida..? Kyyl. Borde ut o jogga ida, hmm? Okej ja far!
HAr även hunnit göra läxorna :D
Kyyl kyyl
Nu nörda. Ähh dehä inlägge e värdelöst, men ha en bra dag! :D
BLÄ NU FICK JAA HICKA!!

smärtsam dag.

känns som att allt från halsen och uppåt skall explodera.
Idag på gymnastiken så fick jag mej några gånger på nesan pga. att ingen såg nånting så när folkketg försökte ta sej fram så kund man fp en smäll lite nu å då. På fyssan var det inte hellär någå bra, ögona fick sej ett antal gånger. En av mina kompisar slog mej i misstag på ögat så de känndes som att ja skulle få blåtira, senare fick jag igen en smäll på ögat. Och hela dagen igenom har jag haft så fruktansvärt ont i halsen. Har det ännu, så ja kmr inte kunna sova inatt, BRA.
Nej nu går jag ut till mina kaniner och sedan sova, ha de bra , GONATT ♥
weheartit.com

snurrig

Just hemkommen från skolan.
Inatt har jag inte sovit ett dugg. Inte. Hade halsen sjuk = svårt att få sömn.
När jag väl vaknade fick jag panik och trodde att vi hade försovit oss. Men nej de hade vi inte. Som tur var.
Skoldagen började med 2h gymnastik, vi hade blindboll som gick ut på att man skulle ha ögonbindel och krypa omkring på golvet och försöka hitta bollen och kasta den över till andra sida och försöka få mål. Det var kul som fan, men man gjorde bort sej rejält!
2 sista timmarna hade vi kemi, vi skulle laborera och fixa fram dofter av alkoholer och syror. Av all lukt blev man snurrigast i bollen och fattar 0. Har ännu kavr domdä dofterna i näsan, uäk.
Nu sitter jag och äter varm smögås. Efter det väntar 100 läxor. Ha de bra! :)
weheartit.com

night.

Go Natt ♥

Nice job, damn girl!

Bra jobbat Victoria!
1km jogging, 30 min dans, 5-10 träning. Snyggt!
Kom nyss från duschen och nu sitter man med inpackning. :)
Lite chill med musiken och facebook (=
SHIT! kom nyss på att vi har läxor tills imårån! :O De måste göras först.. xD
Gonatt i förväg ♥

Bed of Roses.

God gave us 2 eyes2 ears2 hands2 feets. But only 1 heart ..

- Why only one heart? :s




Because he wanted us to find another person that we could put them together ♥♥




weheartit.com


Miss do it! Leggo!

Lil n-gga bigger than gorilla. ← lol vilken rappning.. :P
Ja önskar att solen ska titta fram ida, annars orkar man ju int med nånting :O
Vet ni vad jag också gjort ida? Jo jag tittat på E! kanalen och där kom det Kendra THS ( Kendra wilkinson/baskett True Hollywood Story) Och jag som alltid varit ett Kendra fan blev och älska henne ännu mera. Okej, jag har sett hennes THS 100 gånger förut, men varje gång blir jag ett större fan. Jag har redan för kanske 3-4 år tillbaka varit ettstor fan av henne, han har typ jättemånga år varit min största idol.
Hennes barndom var kanske inte dne lättaste, men hon klarade den! Och titta på henne idag! En väldigt stolt och Bra mamma och fru. Hon verkar vara så jordnära en kändis bara kan bli!
Kendra växte upp utan sin pappa. Han försvann redan innan hon var född. Redan innan Kendra var 13 år hade hon testat droger och allt. Hon hade ganska mycket problem i sina tonår. En natt överdoserade Kendra droger så att hn var så nära döden. Då insåg hon att nu måste hon sluta med droger. Och gissa vad? Hon överlevde och slutade med drogern!
Kendra blev även reglerad från från skolan föatt hn tagit med en sprit flaska till skolan. Dethär jag nu skriver är ennu 1/4 av hennes liv. Så gissa hurdan barndom hon haft! Men se på henne idag, en hälsosam glad levande varelse som har en son som är lite på 1 år och några månader.
Kendra har nästan alltid varit och kommer alltid att vara min idol och förebild. Hon har ju också även varit en av Hugh hefners flickvänner på playboy manison ;)
Nej nu skall jag inte babbla mera här, ni borde verkligen se Kendra THS på E! kanalen. Faktist.. :)
Hon är ju även väldigt intresserad av sporter. Hahah, som jag ;)
.
.
.

13.3.11

Och så är helgen över snart.
Söndagen har startat och här sitter jag ny vaken med en ost macka och mjölk och skriver detta inlägg. Solen skiner inte ens idag så man har ingen fiilis till nånting. Men den här dagen skall väl spenderas till att göra alla 100 läxor vi har till nästa vecka.
Nej nu skall jag göra annat, ha en bra dag allihopa! ♥

o vem kan sejja hur.. bara du.

De jag söker har jag slarvat bort, de jag söker har nån annan fått.

Nu bilder, på mitt hår och lite annat som påminner om våren! :D
hyi mitt hår! måst beställa tid till frissan å få de bra.
Snön blir till vatten! Yippii! :D
där fick ni några pic. Ha en skön lördag allihopa! :)

lunnefågel.

Hittade nyss denna söta fågel på weheartit.com.
Tycker inte ni att fågeln ser lite lessen ut...? Jag tycker den ser jätte ledsen ut.. :(
De är sekärt ögat som gör såatt den ser ledsen ut. Men den har ju grymt fin näbb! :)
Och detta är då en Lunnefågel. :)

HAha, ett random inlägg >.<

this give me freedom.

.. when i get older i will be stronger this give me freedom just like a waving flag.
hihih, har någon av er lyckats med att somna ute i solen? - Det har jag!
FOr ut i solskenet, satte mej på stolen och somnade. Vaknade av att mamma stod och ropade att maten var klar. Sedan traskade man int med 1000 nya fräknar och satte sej vid matborde och surade. Har nån av er lyckats med de? ;)
Bilder tog jag också och ni skall få bildbomd senare ikväll.
Snart blir det morfars 71 års födelsedag, Grattis bästa morfar på din 71 årsdag. Alla grattar? :D
Nej nu skall jag öppna fönstret till rummet och börja städa, byta sängkläder osv.
Somsagt, bilderna kommer ikväll, kika gärna in då ;)

mii laikiii

Whoohoo!
Solen har börjat skina ute sådär halvt och man får vårkänslorna i kroppen igen. Häärligt.
Nu skall jag tvätta ansikte, äta lite, klä på mej och traska ut i solskenet!
Ha de braa :D

löördag

Gårkvällen spenderades med en kompis och facebook.
Hade inte på kvällen tillgång till datorn eftersom en av min vääldit snälla vänner tog över den.
Occh för er alla som vill veta så.. jag har ganska mycket tankar att tänka på nu. Asså, de e en sån här hehe lite komplicerad sak. Nej nu bort från det och till något roligar :)
Idag är det lördag och det betyder att min söta underbara kusin som är 10 år kommär hit och blir övernatt här hos min bror som är i samma ålder. Hahha, dom två tisammans när dom gör hyss... de e inget någon vill vara med om! Urban som han heter har också en storesyster som är lika gammal som mej, och hon feidar mej, phöö på henne! Hon ska typ ha nån filmkväll elr nåt och skikkar hit sin bror till mej, så rolit..!
Just nu sitter jag i pyjamas och kollar på när lillebror spelar Wii, någå mario galaxy eller vad speletr heter :)
HAhah, ett värdelöst inlägg, i knoow!
Har fortfarande inga bilder.. Bra som man e tappar man ju bort kameran. -.-
bild : weheartit.com

chill chill

aaws, vad jag älskar fredagar! Alla är ju gjorda av chill, film och gått :D
Ha en bra fredag allihopa! :)
Vad skall ni göra en sånhär underbar fredag? :)

nu.. nu.. nej NU!

Nu är en liten tös här på stolen as förbannad!
Fick nyss läsa lite saker jag är grymt emot. Djurplågeri. Okej visserligen har jag vetat om att de slaktas hundar, vargar osv för lite kläder. Men de är ju fel! Tänk er själv, ni som är djurälskare, ni som själv har djur, tänk om erat djur skulle bli sönderslagen pga. dess päls. Asså det är ju fel!
Jag läste som sagt en sak jag inte gillade, och den saken gjorde mej att söka lite på google. Sedan hittade jag en sida som gjorde mej ännu mera förbannad, nämligen sidan ; http://www.animalprotection.se/index.php?id=103 .
Läs där. Läs där. Fyfan säger jag. "Ofta består teamet av två personer, en håller fast hunden med en snara, den andra slår ihjäl hunden med en påk."
Asså dedär är ju int rätt! De är bara så fel!
Somsagt, ni som är emot djurplågeri, och är djurälskare kanske vet hur förbannad jag är! USCH!
.
.
Heheh, jag vet att min uppdatering sugit totalt men.. HAr haft 100 läxor till varje dag. Och så ha ja haft lite fullt upp, men jag ska börja ta hårdare tag i bloggen nu igen.
Igår färgade jag somsagt håret, eller jag färga inte det, ja skulle slinga håret uppe på huvudet, men den blonda färg jag använde blev GUL. Så nu är jag Gullock. Fiint sa man!
Nej nu är det fredag och det gillas STOORT. Imorgon sku ja väl göra någå, kmr inga ihåg vad men någå tkr ja att de va.. xD
HA de bäst allihopa! Bild på mitt hår får ni! Sitter som bäst med andra inpackningen i idag. Heheh, läste ett råd på schwarzkopfs sida.. hihihi.. :D
HAha ojj det blev ett långt inlägg.. :P

yyyee

Ibland är mammas o mina " strider " värda en view.
Hahaha, lol, pappa, lillebror o storebror börjar vara trötta på att mamma å ja strider om kläder, smink, parfymer, deodoranter, hårfärger osv. hahah, hihih ^^

what tha hell?

toorsdaag! Fredag next!
Igår var jag somsagt typ halva dagen i skolan å resten av dagen i stan. Men idag blir det no chill med 100 läxor. Köpte ju även hårfärg igår, det blev blond, ska färga så snart mamma inte är hemma, hoppas det blir inom dom närmaste dagarna. :)
Nej nu blir det nörda ha de bra! :)

dålig uppdatering igen..

Har inte haft chans att blogga idag..
.. har nämligen varit inne hela dagens istan med bästa mandoh :) Åkte buss in med buss direkt efter skolan och kom hem typ nyss, asså 4-5h på stan. Kallt. :S
Nu blir de nörda feisbuck och försöka sälja vårlunch biljetter. Sov gott! :)
Ps. Köpte blond hårfärg, hihih, ska färga eller slinga :D heeheh.. mamma vet inget, hon kommer blir asbannad!

Sweet dream

Nu blire läggdags! :)



Big false smile. :]

Out to the streets, wow wow!
Har just kommit från 30min - 1h dancing. Funfun! Eller tja, efter dansen gick jag i duschen satt i hårinpackning och sedan ut till kaninerna. Sitter nu med ett 10 kg huvud. 2st handdukar + plastpåse kring håret = tung som.. Men de ger värme och gör att resultatet av inpackningen blir bättre :) Har ingen bild just nu :( Sori.. ♥

Outfit today

Nu får ni dagens outfit.


tagen utan blixt
tagen med blixt.
Kofta : Gina Tricot
Vitt och Grått linne : JC
Tight: Vero Moda
Yllesockor som inte syns på bilden : Hem stickade

God damn your beautiful.

Pepsodent smile! :D
Dagen började med ett leende på läpparna då man fått äta en fastlagsbulle till morgonmål. Dagen fortsatte ännu bättre då vi fick en fastlagsbulle till efterrätt i skolan också och på köpet fick jag en till eftersom min vän inte ville ha sin. Så idag har jag alltså ätit 3 st fastlagsbullar! ;) MOMS.
Efter skolan var det månadsamling. Hahah denhär gången med ledarna.
Har mormor här nu så det blir väl en helt chill kväll. Hårinpackning i ikväll. Skall också planera upp ett schema. hihih, fast de e hemlit vad de e för schema ;)
Nej nu nörda fb!
weheartit.com

my reading

Min uppdatering suger något fruktansvärt nu! Och jag lider med er!
Men ni skall få orsaker varför.
Tills idag skulle vi kunna 3 kapitels uppgifter eftersom vi hade förhör i fyssa.
Tills imorgon skall vi kunna 49 länders huvudstäder. Liid med mej!
OCH på fredagen var jag ju ute typ hela kvällen, på lördan minns jag int vad ja gjord och på söndagen pluggade jag då till fysiken + hade kusin vittamin Lina här, som jag inte träffat på evigheter. Asså hon och jag.. Vi e som systrar, älskar dej ♥
Nu lockar sängen och geografi häftet på mej. Gonatt ♥



exacktly.

ooch så ber jag om ursäkt.

♥Nu ber jag hemskt mycket om ursäkt, men har inte haft tid att blogga nu. Men som tröst skall ni få några random bilder..
Dagen har varit helt bäst, började med 2h BASKET. My favorite sport. haha nejnej men jag älskar verkligen basket :) Efter det hade vi hissa, sedan finna och sedan fyssa förhör och sista timmen skrev vi upp en laboration i fyssa som skall utföras nästa vecka med en väldigt kul lärare! ;)
Hahah, vet ni vad jag också fick veta ida? ;)
KUK = Kyrkans Ungdoms Kör, lol xD

nej nu bilder!


min ubersöta kisse ♥


random pic..


suune ♥


leonard ♥ kameran dog innan jag hann fota dom anda kaninerna..


hehe random pic.


schnart ääär våååreeenn häääääärrr!! ♥

gomorron

söndag morgon.
Vaknade för ca. 1h sedan. Värsta kalabaliken här. Så nu ligger en av våra kissor hos veterinären nersövd. Morgonen börjar ju väldit bra.
Solen skiner för fullt ute ida så ida blir det ennu en ypperlig dag ute i solskenet. Bbbra, ni får mera bilder då :)
Ha en bra dag ♥

fantaschtik

Nu blir det hårinpackning och pöpcörn ♥

aand i love it

soo muchoos.
Hahha, satt ute i solen idag och solade med mina kaniner sträckandes runt mej. hahh felt like a queen. mwuauahhahahah :D Hehhe nejnej, men jag satt och sjöng som aldrig förr. Jättekul! Och vet ni vad som gjort mej jätteglad? VI HAR KÖPT HEM FASTLAGSBULLARR!!!!! YEYEYEEYY!!! Vi har också pop corn hemma ;) Ulalla, haha, jag ÄLSKAR fastlagsbullar och popcorn. Moms. Bestämde mej också att jmag skall sätta hårinpackning ikväll. Skall bli en riktig myskväll :) Bilder får ni ikväll!! :) * Bildbomd

wuhuuu

You make me feel good.
Idag är det exat 2månader cn jag gjorde min navelpiercing. Och idag böt jag också smycke där :))
Hahah, ingen bra ide men jag ville ha ett nytt smycke dit.. xD Ja e envis jag vet!
Har spenderat dagen ute i solen med alla 4 kaniner + min kissekatt så nu blir det snart man och sedan kanjag börja ladda in de få bilder jag knäppte ute. :)
weheartit.com

veckosluut!!!!

Nu är det veckoslut som gäller och de gillas stort!
solen skiner och det blåser en aning ute, men påp med kläder så traskar man ut i solskenet!
kan sekärt knäppa några bilder, ha de bra! :D

my body on earth

take my rich black car.
Chena! Har just kommit hem från att har varit o gått flera timmar på byn med en vääldit kul vän :P
Men nu sitter man med genomfrusna händer och kan knappt skriva :s myysit.
Bloggar no mera ikväll, ha de bra! :)

uuut.

Nu blir det att fara ut ocg träffa en efter längtad vän som jag inte träffat på eviheter. Fan hur vi skall ha kul!



you`re a drop in the ocean.

Ddddeee doftarr fredaag! Yiihaa!
Alla väntar vi på fredagar och här e en fredag nu! Veckoslut älskas stort!
Kvällen spenderas med vän/ vänner ♥
Nej nu och äta stekt strömming!

nightmare.

Uähuälhähähuhuh.
JAg är bil sjuk, trött och har huvudvärk. Finemang!
Blev just klar med engelska läxan så nu blir det att nöörda feisbuck tror ja.
Hade int på datorn på morgonen eftersom jag tänkte försova mej såå där fick ni orsaken varför jag inte skrivit nått inlägg på morgonen :)

natti natti!

Nu går jag och lägger mej, är både förbannad och arg. ← För att jag inte får som jag vill och för att våra regler i huset är för 5 åringar -.-'.
Gonatt.

Break it down break it down

U make me feel awsome.


den e gammal men who cares? haha underbar :PP

Your eyes your smile your hair♥

Bra jag sen.
Har just suttit och pluggat in 48 länders huvudstäder. Sedan tog jag fran kartan. Woopsis, man skulle visst kunna var dom låg på kartan också. Och jag kunder bara lite mer än hälften av länderna var dom låg. Nå sen efter en stund när jag hörde men min kompis om man verkligen skulle kunna dom på kartan sa han att man skulle int kunna deras huvudstäder, man sku bara kunna var dom låg på kartan. Så där har jag suttit typ 1h onödigt och pluggat in 48 (!!) länders huvudstäder. FAN.
Nååja, nu efter 15 pluggning på kartan kan jag dom! :) Såå nu blir det noodles och sedan chill chill o chill! :))
.
Vad har ni gjort ida? :)



Denna bild ritade jag då mina gerbiler dog. Som ett minne av dom. Gerbilerna var allt jag hade. Dom dog för ca. 3-4 år sedan. Allt står på den teckning jag gjort. Dom var verkligen allt för mej, men så en dag fick min gerbil cancer och dog kort där efter, den andra gerbilen dog kort där efter.. antagligen i sorg... Och för er som inte vet vad en gerbil är ; Gerbiler är små gnagare, liknar lite möss eller hamster men lite större, inte en rotta, mindre. Men sötast är dom ♥
Kommer aldri, aldrig glömma Atte och Adrian, Vila I Frid ♥
Vår katt rambo dog året före gerbilerna dog, sku ja säga..? Fan jag saknar honom också, det var min första katt, eller den som jag växte upp med. Som fanns enda cn jag föddes, men han blev påkörd av en bil och blev förlamad i bakbenen. Han låg ute i säden, på " ängen " i flera dagar utan vårt medvetande om att han blivit påkörd. Fan jag hatar då djur dör! Verkligen de värsta som finns! Jag klarar inte ens av när andras djur dör! Alla ni som inte känner mej, jag är DJURGALEN. ♥
.
.
.
Äh nu kom vi in på lite saker som int egentligen angår andra men... Jag saknar verkligen mina så djur som lever på ett annat bra ställe nu ♥
.
.
.
Ha de bra! Och sköt om era djur väl, dom förtjänar ett bra liv!!



I stay here waiting for you.

Kom nyss hem från en kompis. Var där med några andra :)
Resten av kvällen blir det väl att plugga geografi. Vi skall kunna 46 länder och deras huvudstäder tills imorgon, och vi fick veta de ida! Ja kommer sjunka till botten. Kan inget i geografi. Skulle int alls orka läsa! VARFÖR M¨ST DE FINNAS NÅNTING SOM HETER SKOLA?!?!?!?.
Nej nu väntar kartan på en dejt. Måste ju iallafall ge den en chans.
Ha de bra! :D ♥
weheartit.com

2.3.2011 kl. 07.21.

Chenna!
Har just kommit från duschen, nu lite kladd i fejjan och sen lite mat. Efter det bär de av till skolan, suck.
Och efter skolan tänkte jag fara in till stan, men så har man ju en mamma som stoppade de. Lite jag är förbannad och tänker vara fitti på henne nu hela live. - Ja, exakt, HELA LIVET.
Tänkte att jag skall göra lite saker som hatar att ja gör, så får hon kännas hur de käns. Tänker sluta svara i telefon, fara någå ställen utan att berätta vart osv. Ja låter kanske lite hård mot henne, men ni har ingen aning om hur förbannad jag är.
Oj, nu steg lillebror upp, nu måste jag fara och fixa frukost åt honom, vi hörs senare ikväll, kommer inte hem efter skolan.. ;)
bild från weheartit.com

tired.

Nu ligger man i sängen och är astrött. Nåja, går och lägger mej nu tror ja.
Nej nu chatta lite till och sedan blire läggdags. Sweet dreams everyone. OCH Grattis Justin Bieber som blev hela 17 år idag! Grattis Grattis!
PS.
Btw, om någon vet någå bra romantiska filmer som slutar sorglit och som är i stil med Dear John, Remember me, The Last Song osv, kommentera och berätta.
Är verkligen dökär i filmer med den stilen. Romantiska filmer som slutar sorglit är det bästa filmerna som finns.♥






GONATT! :D


pöpcörn ♥

Har detta nånsin hänt er?
.
.
Ni ser en film, där det är två ungdomar, som springer hand i hand tex. på en strand eller än äng, skrattar har kul o är glada. Som umgås varenda dag, har alltid lika kul, vad dom än gör skämtar dom bort det. Att bara se hur lyckliga dom är får en själv att sakna då man hade nånting. Att se hur underbart det är, får en och sakna dom underbara stunder man själv haft.
Idag såg jag på filmen The Last Song. Att bara se den fick mej att börja tänka. Tänk om de sku vara sommar nu... Tänk om man skulle ha någon att umgås med varje dag. Att alltid vara lycklig och att springa längs en stran eller på en äng och känna sommar värmen och kärleken i luftn. Fyfan vilken underbar känsla. Att bara se The last Song fick mej att sakna och vilja ha det dom hade i filmen, asså Ronnie och killen, va ha nu cn hett :P
.
Haha världelöst inlägg. I knööw. Men somsagt, här skriver jag upp mina funderingar och sånt. Somkanske får er att börja tänka på hur underbart livet egentligen är!? :)
.
Nej nu blir det popcorn och kanske en film. :D




Bilderna från www.weheartit.com !

A drop in the ocen

Yeeah! Läxorna gjorda! Och nu hoppas vi bara att jag kan orden! :D


Så fin låt ♥ Gammal, sou?
Nu blir de att radera gamla bilder från datan och nörda lite.

next stop läxor!

Usch, riktigt utmattad av skolan.
Imorgon skall vi ha ordförhör och jag skulle inte orka läsa! Men läxor måste alltid göras.
Just nu sitter jag och ser på Zack o Codys ljuva hotelliv. Hahah, kanska kul tycker jag :)
Nej nu läxor! :(

Yes, to me.

kkkkatter är underbara!
Älskar verkligen min katt. VArje dag då jag kommer hem från skolan hälsar min katt mej glatt välkommen. Älskar verkligen henne. Hon sover med mej, hon stiger upp tillika med mej, hon äter nästan tillika med mej. Ooh vad vi två älskar varandra, riktiga bästisar, hähä ;)
<div></div>
<div></div>
.
.
Hur har er dag varit? :)
Min dag har varit helt okej, lika tråkig. Började med engelska och slutade med musik x2. Nu blir det läxor, sedan chill. Har funderat på att sätta hårinpackning ikväll.
.
Har ni nånsin funderat på en sak.
Hur mycket man egentligen förändrats sedan man var liten, inte bara med utseendet, men hela allt! Då man var liten och det var sommar sprang man ute i gräset. Man satt aldrig stilla, hela tiden var bena igång, nu på sommaren ligger man oftast och solar, och då de regnar är man inne på datorn. Då man var liten och det var vinter spenderades dagarna ute i snöhögen eller att försöka få snöbollarna att rulla framåt. Nu mera sitter man inne föratt det är så kallt ute, nu hatar man kölden. Man vill bara krypa under täcket och sova sig till sommaren.
Förut, då man var under 10 år, typ 6 år, då brydde man sej inte om så mycket, man var hela tiden glad, nu mera bryr man sej om varenda liten sak som sägs. Om någon säger att man e ful, tar man kanske mera illa upp än förut. Asså alla förändringar är ju nästan helt sjuka?!
Hahah. Dedär tog jag bara upp föratt ni inte bara skulle hamna läsa om min tråkiga vardag. Lol. ♥
Men såna här konstiga saker brukar jag ta upp.. hehe, de är lite jag de!
.
.
Nu e bild på dagens outfit.
.
.
svart tröjja
Snoopy linne
JC linne
Jeansleggins
Puma sockor.

I guess I´m readey for school.

Och så är det en ny morgon och en ny dag.
Snart bär det av mot skolan. Måste bara fixa det sista på mej och sedan äter jag och går ner mot bussen.
Önskar er alla en bra skoldag! ♥
bilden från weheartit.com
bilden från weheartit.com. Stämmer så jävla rätt!
Ha en bra dag allihopa! ♥

RSS 2.0